Γιώργος Τράγκας: Πώς θα μοιραστεί η περιουσία του

Γιώργος Τράγκας: Πώς θα μοιραστεί η περιουσία του

Μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα από επιπλοκές του κορωνοϊού ένα θέμα που έχει ανοίξει είναι το πώς θα μοιραστεί η περιουσία του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ToSpirto», στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παρουσιάστηκαν τα περιουσιακά του στοιχεία, αλλά και το πώς θα μοιραστούν.

Η βίλα στην Εκάλη, που ζούσε με την σύζυγό του, Μαρία, πηγαίνει στον μεγάλο του Γιάννη Τράγκα, ο οποίος φτιάχνει start up εταιρίες.

Ο μικρότερος γιος, ο Φρέντυ, με τον οποίον ο Γιώργος Τράγκας είχε πει ότι είχαν τσακωθεί αλλά τον λάτρευε και τον αγαπούσε, θα αναλάβει να συντηρεί και να εκμεταλλεύεται μικρότερα ακίνητα τα οποία βρίσκονται στην περιφέρεια Αττικής και είναι του Γιώργου Τράγκα.

Η περιβόητη βίλα στη Μύκονο δεν πηγαίνει πουθενά, γιατί ο Γιώργος Τράγκας την ενοικίαζε. Έτσι πηγαίνει απλώς στον ιδιοκτήτη της.

Όσο αναφορά τα μετρητά, τα οποία σύμφωνα με την εφημερίδα «ToSpirto» είναι εκατομμύρια, φρόντισε να τα μοιράσει ισομερώς στη σύζυγό του και τους δυο γιους του και αναμένεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να ανοίξουν οι τραπεζικές του θυρίδες και να μοιραστούν και αυτές ισομερώς στη σύζυγο και τα παιδιά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ