Αριάδνη Γερασιμίδου: Το συγκλονιστικό κείμενο της 39χρονης δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή

Αριάδνη Γερασιμίδου: Το συγκλονιστικό κείμενο της 39χρονης δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή

Μαχήτρια έως το τέλος η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου, που έφυγε νωρίς από τη ζωή.

Η 39χρονη δημοσιογράφος που λάτρευε τη ζωή και τα γρήγορα αυτοκίνητα, παρέδωσε μαθήματα ζωής, αφήνοντας ως «κληρονομιά» ένα συγκλονιστικό κείμενο.

Ακόμη και όταν εξομολογήθηκε την τετραετή μάχη της με τον καρκίνο, η Αριάδνη Γερασιμίδου παρέμεινε ένα υπόδειγμα δύναμης και κράτησε το χαμόγελό της.

Και σήμερα, το τελευταίο της μήνυμα, που αναρτήθηκε στο Instagram ως τελευταία της επιθυμία μετά τον θάνατό της, δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Η γνωστή δημοσιογράφος αποχαιρέτισε το κοινό της με το πιο συγκλονιστικό κείμενο:

«Ουπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου. Δεν θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!

Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ! Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους. Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί! Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω.

Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!

Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται!».

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για το θάνατο της δημοσιογράφου:

Η ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή της αποχαιρετά την Αριάδνη Γερασιμίδου και αναφέρει όλα όσα είχε πετύχει η δημοσιογράφος. Σημειώνει, δε, πως «η ίδια έδειξε ως το τέλος μεγάλη γενναιότητα στη μάχη της με την ασθένεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το “Ghostbusters 5” έρχεται

Η τελευταία ταινία επιστημονικής φαντασίας «Ghostbusters: Afterlife», κυκλοφόρησε την ημέρα των Ευχαριστιών το 2021