Θεσσαλονίκη: Μεγάλη αναστάτωση με τα στοιχεία των κομπάρσων στην ταινία του Αντόνιο Μπαντέρας

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη αναστάτωση με τα στοιχεία των κομπάρσων στην ταινία του Αντόνιο Μπαντέρας

Επιτήδειοι επιχείρησαν να «ψαρέψουν» προσωπικά στοιχεία από βοηθητικούς ηθοποιούς στην ταινία «The Enforcer» με τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί από την είδηση πως επιτήδειοι επιχείρησαν να "ψαρέψουν" προσωπικά στοιχεία όπως ΑΦΜ και IBAN από άτομα που είχαν δηλώσει ενδιαφέρον να συμμετέχουν ως βοηθητικοί ηθοποιοί στην ταινία «The Enforcer» με τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, μετά τη σύγχυση που επικράτησε οι άνθρωποι του casting θα ζητήσουν αποκλειστικά και μόνο χειρόγραφα τα στοιχεία των υποψήφιων ηθοποιών, προκειμένου να διασφαλιστεί το αίσθημα ασφαλείας. Σύμφωνα με το thesstoday, το συγκεκριμένο μήνυμα προήλθε όντως από την παραγωγή και τα στοιχεία των βοηθητικών ηθοποιών ζητήθηκαν πράγματι μέσω SMS, εξαιτίας των μέτρων κατά του κορονοϊού.


«Αναγκαζόμαστε για λόγους ασφαλείας να αλλάξουμε τη διαδικασία ανταλλαγής στοιχείων. Οι υποψήφιοι ηθοποιοί που έχουν επιλεγεί θα έρθουν τη Δευτέρα από το σημείο όπου θα γυριστεί η σκηνή και θα συμπληρώσουν σχετικό έγγραφο με τα στοιχεία που ζητήσαμε και στο SMS», δηλώνει στο ThessToday.gr πηγή από το τμήμα παραγωγής, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι ουδέποτε υπήρξε επίσημα καταγγελία για «δόλωμα» μέσω μηνυμάτων από το κινητό.

Πηγή: Thesstoday.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ