Αναστάσιος Ράμμος: Θύελλα αντιδράσεων με τη φωτογράφιση του ως Ιησούς στη Σταύρωση

Αναστάσιος Ράμμος: Θύελλα αντιδράσεων με τη φωτογράφιση του ως Ιησούς στη Σταύρωση

Σάλος για τις «πόζες» του Αναστάσιου Ράμμου ως Ιησούς Χριστός στη Σταύρωση

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στους followers του στο instagram, η επιλογή του Αναστάσιου Ράμμου να ποζάρει ως Ιησούς Χριστός, με το αγκάθινο στεφάνι και αλυσίδες στα χέρια.

Μπορεί κάποιοι από τους οπαδούς του γνωστού τραγουδιστή να επαινούν την ενέργεια του γνωστού τραγουδιστή και να το χαρακτηρίζουν «καλλιτεχνικό project», όμως η συντριπτική πλειοψηφία εκφράζει την έντονη δυσφορία της και πολλοί κάνουν λόγο για «βλασφήμια».

Ο Αναστάσιος Ράμμος ποζάρει για τον φωτογραφικό φακό του Μάριου Τσουλχάι, ο οποίος επισημαίνει σε δικές του αναρτήσεις στο instagram "αν όλη μας η πίστη μεταφερόταν και ξεκινούσε το 2021 πώς θα έμοιαζε η Σταύρωση του Χριστού;".

Από την πλευρά του ο φωτογράφος σχολιάζει στο instagram: «Δεν ξέρω αν αυτό που εκφράζω με αυτό το PROJECT σημαίνει πως δεν πιστεύω αντιθέτως πιστεύω πολύ αλλά είναι τέχνη. Τέχνη σημαίνει κόντρα στην κοινή ματιά, κόντρα σε ότι θεωρούμε δεδομένο να δείξεις την διαφορετική πλευρά ενός γεγονότος. Για αυτό και ΑΝ όλη μας η πίστη μεταφερόταν και ξεκινούσε το 2021 πώς θα έμοιαζε η σταύρωση του Χριστού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ