Συγκλονίζει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος για την απώλεια της συζύγου του: «Έφυγε τζάμπα»

Συγκλονίζει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος για την απώλεια της συζύγου του: «Έφυγε τζάμπα»

«Στη μητέρα ο άνθρωπος, λέει, ορφανεύει. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, έγινε… τζάμπα»

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος εξομολογήθηκε στο Πρω1νό και στον Σάκη Πατηνιώτη για την απώλεια της συζύγου του πριν από περίπου δύο χρόνια.

«Περισσότερο απ’ όλα είμαι ένα παιδί της τηλεόρασης. Διάλεξα ένα επάγγελμα το οποίο με έχει κάνει να μην έχω αισθανθεί ότι έχω δουλέψει στη ζωή μου. Όλη η τελευταία δεκαετία τραυμάτισε την εμπιστοσύνη του κοινού προς τα media.

Όχι, δεν με στεναχωρεί ότι και να μου πει κάποιος, σε επίπεδο κριτικής. Κάνεις μια δουλειά 40 χρόνια στην οποία εσύ κρίνεις, οπότε δεν μπορείς να λες να μην κρίνουν εσένα. Είχα πάρα πολλές προτάσεις στα 23 χρόνια που ήμουν στο Mega.

Μου έγιναν προτάσεις να κάνω μια πρωινή εκπομπή και ένα γενικό τηλεπαιχνίδι. Ποτέ δεν είπα ναι. Όποιοι προσπαθούν να κάνουν πάρα πολλά πράγματα, καταλήγουν να τα κάνουν μέτρια», είπε αρχικά ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο οποίος έφερε στο μυαλό του την πιο δύσκολη προσωπική στιγμή που έχει ζήσει και εξομολογήθηκε:

«Η πιο δύσκολη στιγμή που περάσαμε και τα παιδιά κυρίως που είναι σε σχετικά μεγάλη ηλικία πια, όταν φεύγει η μητέρα από τη ζωή… Στη μητέρα ο άνθρωπος, λέει, ορφανεύει. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, έγινε… τζάμπα. Πήγε να κάνει μια απλή αλλαγή στο ισχίο, την έκανε, σηκώθηκε, περπάτησε, πήρε μικρόβιο και σε λίγες μέρες έφυγε».

Από το faysbook.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ