Αγνώριστος! Δείτε πως είναι σήμερα ο «Ιήσους από τη Ναζαρέτ»

Αγνώριστος! Δείτε πως είναι σήμερα ο «Ιήσους από τη Ναζαρέτ»

Δείτε πως είναι σήμερα ο 76χρονος Ρόμπερτ Πάουελ...

Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του Φράνκο Τζεφιρέλι, προβάλλεται κάθε χρόνο και στην ελληνική τηλεόραση.

Παρά το γεγονός ότι η τηλεοπτική υπερπαραγωγή προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1977, παραμένει ακόμα εξαιρετικά δημοφιλής. Τον Ιησού υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ηθοποιός Ρόμπερτ Πάουελ. Ο ηθοποιός με το μελαγχολικό βλέμμα είναι σήμερα 76 ετών. Αν και η ταινία είχε σημειώσει παγκόσμια επιτυχία, με τον ίδιο να κερδίζει πολλά βραβεία για την ερμηνεία του Ιησού, η μετέπειτα καριέρα του δεν είχε την αναμενόμενη πορεία, κυρίως λόγω της ταύτισής του με τον τόσο σημαντικό αυτό ρόλο. Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ενώ πρόσφατα συμμετείχε και σε ντοκιμαντέρ του BBC για τη ζωή του Ιησού.

Να σημειωθεί ότι ο Πάουελ, είναι παντρεμένος από το 1975 με την χορεύτρια του Pan's People Μπαμπς Λορντ, με την οποία έχει αποκτήσει ένα γιο και μια κόρη, ενω μεγάλη του αγάπη είναι τα ταξίδια με ιστιοπλοϊκό σκάφος ανά τον κόσμο.

Δείτε πως είναι σήμερα ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» Ρόμπερτ Πάουελ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ