Survivor: Επική «μπλε» τριάδα νίκησε τους «Κόκκινους» - Ανατροπή με την αποχώρηση

Survivor: Επική «μπλε» τριάδα νίκησε τους «Κόκκινους» - Ανατροπή με την αποχώρηση

Η Μπλε ομάδα πήρε μια επική νίκη στον στίβο μάχης στο Survivor επικρατώντας με 3 μόνο παίκτες των «Κόκκινων» και σκορ 10-6

 

Η Μπλε ομάδα πήρε μια επική νίκη στον στίβο μάχης του συναρπαστικού επεισοδίου της Τετάρτης στο SURVIVOR που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ


Οι «Μπλε» αγωνίστηκαν με τρεις μόνο παίκτες, μετά την απόφαση της νέας κλίκας να μην αγωνιστεί, και όμως κατάφερε να επικρατήσει στο αγώνισμα επικοινωνίας με το επικό σκορ 10-6.


Οι πέντε αποφάσισαν να κάνουν ανταρσία και ανακοίνωσαν πως δεν θα αγωνιστούν, αφήνοντας μόνους τους Τζέιμς Καφετζή, Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκο Μπάρτζη να τα βάλουν με όλη την ομάδα των κόκκινων.

Οι κόκκινοι αποφάσισαν κατόπιν σύσκεψης να κάνουν fair play και να μην χρησιμοποιήσουν τα πέναλτι και ευχήθηκαν καλή δύναμη στους τρεις αντιλάλους τους. Τελικά η απόφαση των πέντε να αφήσουν μόνους τους τρεις να αγωνιστούν τους γύρισε μπούμερανγκ γιατί εκτός από αρνητική εντύπωση δεν επέφερε κανένα απολύτως αποτέλεσμα, αφού η Νίκος, Τζειμς και Άννα Μαρία επικράτησαν με 10-6 τους κόκκινους και να τους αποδείξουν πως είναι μια ομάδα μόνοι τους.

Οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν από τους μπλε, είπαν πως δε θα πάρουν από το έπαθλο φαγητού, που υπάρχει ως συνοδευτικό και ήταν τρία λαχταριστά σουβλάκια με τζατζίκι και πατάτες τηγανιτές.

Η εκπληκτική «μπλε» τριάδα, ξεκινώντας με σκορ 5-0 και στη συνέχεια 9-2, δίνοντας ένα ρεσιτάλ στρατηγικής στα ματσαρίσματα, έφτασε τελικά στο 10-6. Η απόδοση των τριών «μπλε» παικτών είχε εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενε η κλίκα των υπόλοιπων «μπλε» παικτών.

Μετά τη νίκη των Μπλε ο Τζέιμς έδειξε κάλεσε όλη την ομάδα να απολαύσει το έπαθλο του φαγητού που ήταν σουβλάκια με πατάτες τηγανιτές και σαλάτα χωριάτικη, ωστόσο οι υπόλοιποι επέμειναν ότι δεν θα τον τιμήσουν αν και ο Αλέξης Παππάς επιχείρησε να γυρίσει τη «μπιφτέκα» χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά το ελληνικό επαθλο απόλαυσαν μόνο οι Τζειμς, Αννα Μαρία και Νίκος.

Στην ήττα τους αναφέρθηκαν οι κόκκινοι… βγάζοντας το καπέλο στην τριάδα γι αυτό που κατάφεραν οι τρεις, όμως ο Τριαντάφυλλος έδειξε να διαφωνεί με το fair play της ομάδας του. «Θέλατε ηθική και να δείξετε φιλευσπλαχνία, φάτε καρυδούλα τώρα» είπε ο τραγουδιστής. Από την κουβέντα των κόκκινων σχολιάστηκε και η «γυριστή» που επιχείρησε να κάνει ο Αλέξης Παππάς, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να τον αποκαλεί «Άλεξ Παπατζή».

Πηγή: skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ