Πήρε «φωτιά» το taxisnet - Περισσότερες από 1 εκατ τροποποιητικές δηλώσεις

Πήρε «φωτιά» το taxisnet - Περισσότερες από 1 εκατ τροποποιητικές δηλώσεις
Με αμείωτη ένταση και ρυθμό υποβάλλονται οι τροποποιητικές δηλώσεις του Ε9 στο taxisnet αλλά και οι αιτήσεις για υπαγωγή στη ρύθμιση των 100 δόσεων για οφειλές στην εφορία.

Το σύνολο των διορθωτικών δηλώσεων για την ακίνητη περιουσία ξεπέρασε ήδη το 1.250.000 και ενώ υπολείπονται ακόμη 14 ημέρες μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 19ης Δεκεμβρίου.

Όσον αφορά στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων, οι αιτήσεις υπαγωγής ξεπέρασαν τις 70.000, ενώ το συνολικό ποσό των οφειλών που έχει ρυθμιστεί υπερβαίνει τα 750 εκατομμύρια ευρώ.

Την πορεία των αιτήσεων υπαγωγής στη ρύθμιση παρακολουθεί στενά το οικονομικό επιτελείο, καθώς συνεχίζονται οι πιέσεις της τρόικας για τροποποίησή της -ειδικά σε ό,τι αφορά στο δικαίωμα των οφειλετών να μεταφέρουν οφειλές από τις παλαιές ρυθμίσεις των 12 και των 48 δόσεων στην καινούργια ρύθμιση των 72 ή 100 δόσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ