Η Eurolife FFH βραβεύει τους διακριθέντες συνεργάτες της

Η Eurolife FFH βραβεύει τους διακριθέντες συνεργάτες της

Η Eurolife FFH βράβευσε τους συνεργάτες της που διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό Πωλήσεων 2020, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε με απευθείας σύνδεση από τα γραφεία της.

Για την εταιρεία, αξία έχει να υποστηρίζει τα δίκτυα συνεργατών της, αναγνωρίζοντας το έργο και τη συμβολή τους στην ανάπτυξή της. Οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι πρωταγωνιστές στις Ασφαλίσεις Ζωής και στις Γενικές Ασφαλίσεις για τη χρονιά που πέρασε, οι οποίοι επιβραβεύθηκαν με έπαθλο τη χρήση εταιρικού αυτοκινήτου για ένα χρόνο. Οι υπόλοιπες βραβεύσεις των πρώτων συνεργατών θα πραγματοποιηθούν σε ξεχωριστή εκδήλωση μέσα στο έτος.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση συμμετείχαν επίλεκτοι συνεργάτες της Eurolife FFH, καθώς και στελέχη της ανώτατης διοίκησης, ενώ το συντονισμό της ανέλαβε η δημοσιογράφος Ρίτσα Μπιζόγλη. Μέσα από τις ομιλίες τους, οι άνθρωποι της εταιρείας παρουσίασαν ένα σύντομο απολογισμό του 2020, εστιάζοντας στις πρωτοβουλίες και τα έργα της Eurolife FFH που σημάδεψαν μια χρονιά τόσο διαφορετική από τις προηγούμενες. Οι συνεργάτες που παρακολούθησαν την εκδήλωση είχαν, επίσης, την ευκαιρία να ακούσουν πρώτοι το συνολικό σχεδιασμό της εταιρείας για το 2021, κατά τη διάρκεια του οποίου η Eurolife FFH θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους με αναβαθμισμένα προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και κοινές πρωτοβουλίες ανάπτυξης.

Κατά την τελετή απονομής, δόθηκαν συνολικά 13 αυτοκίνητα: τέσσερις Mercedes A-Class για τους πρώτους νικητές των κατηγοριών Ασφαλίσεων Ζωής, Γενικών Ασφαλίσεων, Ασφαλίσεων Ζωής εκτός Αθηνών και Γενικών Ασφαλίσεων εκτός Αθηνών, δύο BMW σειρά 1 για τους δεύτερους νικητές των κατηγοριών Ασφαλίσεων Ζωής και Γενικών Ασφαλίσεων και επτά Toyota Aygo για κάθε έναν από τους νικητές που κατέλαβαν τις υπόλοιπες θέσεις. Η ανακοίνωση των ονομάτων και των επάθλων έγινε από τη συντονίστρια τη εκδήλωσης, Ρίτσα Μπιζόγλη.

Αναλυτικά οι νικητές του Διαγωνισμού Πωλήσεων 2020 ανά κατηγορία, με βάση τους όρους του, είναι οι εξής:

Κατηγορία Ασφαλίσεων Ζωής
1. VICTORY PROMISE Α.Ε.
2. 3P LIFE INSURANCE AGENTS
3. MEGA INSURANCE A.E.
4. IONIOΣ Α.Ε.
5. ΨΙΜΑΡΑΣ ΕΠΕ (ΠΑΡΟΝ)

Κατηγορία Γενικών Ασφαλίσεων
1. ΜΟΝΕΥ ΜΑΡΚΕΤ Α.Ε.
2. 3P INSURANCE AGENTS I.K.E
3. K& Χ ΚΑΡΥΠΙΔΗ Ο.Ε.
4. BE INSURANCE A.E.
5. MEGA INSURANCE AGENTS

Κατηγορία Ποιοτικών Δεικτών
1. LIFE PLAN INSURANCE

Κατηγορία Γενικών Ασφαλίσεων εκτός Αθηνών
1. ΑΦΟΙ Γ.ΚΟΛΤΣΙΔΑ Ο.Ε.

Κατηγορία Ασφαλίσεων Ζωής εκτός Αθηνών
1.ΠΑΠΑΔΑΚΗ – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Μ.

«Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μας για όλα αυτά που κατάφεραν κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς» σημείωσε ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH. «Το 2020 ήταν δύσκολο και απαιτητικό για όλους μας, ωστόσο, με τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και τη θέληση που τους διακρίνει, οι συνεργάτες μας απέδειξαν ότι κάθε εμπόδιο μπορούμε να το ξεπεράσουμε μαζί. Τους ευχαριστώ όλους θερμά για την υποστήριξη και την καθημερινή συμβολή τους στην ανάπτυξη της Eurolife FFH. Αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του DNA και των δράσεών μας, γι’ αυτό κι εμείς είμαστε στο πλευρό τους, επιβραβεύουμε το έργο τους και αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για την εξέλιξη και ανάπτυξή τους».

Ο Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης στη Eurolife FFH, αναφέρθηκε στην αξία που έχει για την εταιρεία ο ρόλος των συνεργατών της. «Παρά τις δύσκολες συνθήκες της περσινής χρονιάς, ολοκληρώσαμε ακόμα έναν καινοτόμο Διαγωνισμό Πωλήσεων με πολύ σημαντικά για όλους μας αποτελέσματα. Ως Eurolife FFH, στηρίζουμε και εμπιστευόμαστε καθημερινά τους συνεργάτες, ως τον επαγγελματία σύμβουλο απέναντι στον καταναλωτή, και η συμβολή τους είναι καθοριστική όλα αυτά τα χρόνια της επιτυχημένης ιστορίας μας. Είμαστε χαρούμενοι επειδή έχουμε συνεργασία με τους καλύτερους της αγοράς, γι’ αυτό είναι τιμή μας να είμαστε στο πλευρό τους και να σχεδιάζουμε μαζί την κοινή μας πορεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ