Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Επιχείρησε να με βιάσει σε χωράφι κοντά στο σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό»

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Επιχείρησε να με βιάσει σε χωράφι κοντά στο σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό»

Τι ανέφερε στην κατάθεση της η τρίτη καταγγέλλουσα της πολύκροτης δίκης.

Με την κατάθεση της τρίτης καταγγέλλουσας συνεχίστηκε σήμερα (Παρασκευή 9/9) η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Νωρίτερα, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου ολοκλήρωσε την κατάθεση της, όπου υπερασπίστηκε τον δημοφιλή ηθοποιό περιγράφοντας τον ως έναν άνθρωπο «γλυκό και τρυφερό που σέβεται το όχι». Η κ. Νίνου μάλιστα, έκανε λόγο για «οργανωμένο σχέδιο» σε βάρος του συζύγου της.

Η γυναίκα που είχε καταθέσει, κατόπιν αιτήματός της, κεκλεισμένων των θυρών, βρέθηκε σήμερα, στη δικαστική αίθουσα όπου και έδωσε διευκρινίσεις για μία φωτογραφία από οικόπεδο που πιθανολογεί ότι ήταν το μέρος όπου της επιτέθηκε εντός του αυτοκινήτου του ο Πέτρος Φιλιππίδης το 2014. Η καταγγέλλουσα, με τη συγκεκριμένη φωτογραφία, υπέδειξε το σημείο που πιστεύει πως συνέβη η καταγγελλόμενη απόπειρα βιασμού, το οποίο αρχικώς δεν μπορούσε να θυμηθεί.

«Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να ψάχνω το χώρο, αλλά το έκανα επειδή έγινε πολύς λόγος εδώ ότι δεν υπάρχει αδιέξοδο στο Παλαιό Ψυχικό. Έκανα πολλές βόλτες, υπήρχαν αρκετά άδεια οικόπεδα. Με το που πέρασα από αυτό το δρόμο μου θύμισε κάτι. Θεωρώ πολύ πιθανό να ήταν εκεί» ανέφερε δείχνοντας σχετική φωτογραφία ενώ σημείωσε ότι εκ των υστέρων έμαθε πως απέναντι βρισκόταν το σπίτι του κατηγορουμένου ηθοποιού. Η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη όπου αναμένεται να ολοκληρώσει την κατάθεσή της η σύζυγος του ηθοποιού Ελπίδα Νίνου και στο βήμα του μάρτυρα να ανέβει στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ