Κινηματογραφική ταινία εξερευνά την ιστορία του ιδρυτή της KFC

Κινηματογραφική ταινία εξερευνά την ιστορία του ιδρυτή της KFC

Η ταινία θα βασίζεται στο βιβλίο «The Colonel's Secret: Eleven Herbs and a Spicy Daughter»

Η ιστορία της ζωής του ιδρυτή της KFC, συνταγματάρχη Χάρλαντ Σάντερς μεταφέρεται στον κινηματογράφο με την ταινία με τίτλο «A Finger Lickin’ Good Story: The Life of Colonel Sanders».

Σύμφωνα με αναφορές, η ταινία θα βασίζεται στο βιβλίο «The Colonel's Secret: Eleven Herbs and a Spicy Daughter», το οποίο γράφτηκε από την κόρη του Σάντερς, Μάργκαρετ και κυκλοφόρησε το 1996. «Το βιβλίο της Μάργκαρετ Σάντερς είναι γεμάτο χιούμορ, αλλά αφηγείται τη μερικές φορές περίπλοκη σχέση που είχε με τον πατέρα της. Είναι μια αφήγηση για το πώς ο Χάρλαντ Σάντερς έχτισε την Kentucky Fried Chicken, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εστιατορίων στον κόσμο σήμερα» αναφέρει το Deadline.

«Ήξερα ότι ο Σάντερς ήταν πραγματικός άνθρωπος, αλλά δεν είχα ιδέα πόσες δουλειές είχε κάνει, πόσες αποτυχίες, πόσες προκλήσεις είχε βιώσει, αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν ότι ήταν περίπου 65 ετών όταν ξεκίνησε να κάνει το franchise φαστ φουντ με είδη από κοτόπουλο. Είναι μια απίστευτη ιστορία επιμονής και πίστης» ανέφερε η σεναριογράφος της ταινίας Σέριλ Γκερέρο σε δήλωσή της. «Είναι μεγάλη τιμή και είμαι ενθουσιασμένη που η οικογένεια της Μάργκαρετ και του συνταγματάρχη Σάντερς μου εμπιστεύτηκαν να μεταφέρω αυτήν την ιστορία στην οθόνη. Για όποιον ήθελε ποτέ να παραιτηθεί ή να απολυθεί ή ένιωσε ότι ήταν πολύ μεγάλος για να κυνηγήσει ένα όνειρο, ή για όποιον έχει μια περίπλοκη σχέση με ένα μέλος της οικογένειας, αισθάνομαι έντονα ότι αυτή είναι μια ιστορία που όχι μόνο θα αποτελέσει έμπνευση και θα έχει απήχηση, αλλά και θα ψυχαγωγήσει».

Η Γκερέρο πρόκειται να αναλάβει την παραγωγή της ταινίας μαζί με τον Έρικ Πακέτ και τη Meridian Pictures του. Ο σκηνοθέτης της ταινίας και ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον ρόλο του συνταγματάρχη Σάντερς δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.


Ο Σάντερς πέθανε το 1980, αλλά η KFC εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τη μορφή του στο εμπορικό σήμα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ