Συγκλονίζει ο πατέρας της Καρολάιν: Θα του τίναζα τα μυαλά στον αέρα αν ήξερα...

Συγκλονίζει ο πατέρας της Καρολάιν: Θα του τίναζα τα μυαλά στον αέρα αν ήξερα...

«Δε θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να με γράπωσε από το στήθος και να μου ξερίζωσε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου», σημειώνει ο Ντέιβιντ Κράουτς σε συνέντευξή του στη βρετανική Sun.

Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου, σημειώνει ο Ντέιβιντ Κράουτς σε συνέντευξή του στη βρετανική Sun, ο πατέρας της Καρολάιν, με αφορμή την δολοφονία της κόρης του

Ο ίδιος περιέγραψε πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε ότι ο λόγος που είχαν πάρει τον πιλότο γαμπρό του από το μνημόσυνο της Καρολάιν ήταν για να τον συλλάβουν για τη δολοφονία της κόρης του. «Όταν το πληροφορήθηκα αργότερα, λυπήθηκα που δεν το ήξερα όταν τον είχα ακόμη μπροστά μου. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα και θα είχα δεχτεί πρόθυμα τις συνέπειες» αναφέρει στη βρετανική εφημερίδα ο Ντέιβιντ Κράουτς.

«Όταν έμαθα αργότερα όλες τις λεπτομέρειες μετάνιωσα που δεν τα ήξερα νωρίτερα όταν ήταν εδώ. Θα του έσπαγα το κεφάλι και ευχαρίστως θα δεχόμουν τις συνέπειες της πράξης μου», λέει ο 78χρονος.

Είπε πως έμαθαν για τον θάνατο της Καρολάιν στις 11 Μαΐου από γείτονες στην Αλόννησο. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να με γράπωσε από το στήθος και να μου ξερίζωσε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη ημέρα στη ζωή μου» δηλώνει στη Sun.

Σχολιάζοντας, την απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων να αποδώσει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, της κόρης της 20χρονης, στον ίδιο και τη γυναίκα του, ο Ντέιβιντ Κράουτς είπε ότι «όλο το νησί ήταν στο πλευρό μας στην προσπάθειά μας να πάρουμε την πλήρη επιμέλεια της Λυδίας».

Πρόσθεσε δε ότι θεωρεί ότι υπάρχει «κάποια βάση» στις φήμες για ανάμειξη του πιλότου με λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Οπως είπε η Καρολάιν είχε μια ισχυρή «αίσθηση του σωστού και του λάθους» και θα είχε απειλήσει να τον αφήσει αν είχε ανακαλύψει ότι είχε εμπλακεί.

Πηγή: thesun.co.uk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ