Tραγωδία: Νεαρή μητέρα “έσβησε” στο τιμόνι - Στο αυτοκίνητο ήταν και τα παιδιά της (εικόνες)

Tραγωδία: Νεαρή μητέρα “έσβησε” στο τιμόνι - Στο αυτοκίνητο ήταν και τα παιδιά της (εικόνες)

Τραγωδία σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Λαμία όπου μία νεαρή μητέρα υπέστη ανακοπή την ώρα που οδηγούσε.

Μια 36χρονη γυναίκα έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε χθες το βράδυ στη Λαμία. Εικόνες σοκ από το σημείο του δυστυχήματος.

Νεαρή μητέρα “έσβησε” στο τιμόνι - Στο αυτοκίνητο είχε και τα παιδιά της (εικόνες)

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και τα παιδιά της, με την 36χρονη οδηγό να οδηγεί επί της οδού Παπαποστόλου, όταν υπέστη ανακοπή. Το αποτέλεσμα ήταν να σημειωθεί και τροχαίο, καθώς το όχημα προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολώνα πάνω σε ένα πεζοδρόμιο, όντας ακυβέρνητο.

Αμέσως περαστικοί έτρεξαν στο σημείο όπου είδαν την γυναίκα αναίσθητη να στέκεται πλάγια στην θέση της και τα δύο μικρά παιδάκια της να βρίσκονται στο πίσω κάθισμα και να κλαίνε. Τα παιδιά βγήκαν χωρίς να έχουν τραυματιστεί και λίγο αργότερα συγγενείς της έφτασαν στο σημείο για να παραλάβουν τα παιδιά. Το ένα από αυτά μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Οι πρώτοι που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει αντίκρισαν τη μητέρα πεσμένη στο πλάι στο κάθισμα του συνοδηγού, χωρίς τις αισθήσεις της, και πίσω τα δυο μικρά παιδάκια να κλαίνε και να είναι σοκαρισμένα.

Αμέσως έβγαλαν έξω τα δυο παιδάκια, που ευτυχώς δεν φαίνεται να έχουν τραυματιστεί σοβαρά, τα οποία αρχικά παρέλαβαν συγγενείς τους που διαμένουν εκεί κοντά, ενώ το ένα από αυτά διακομίστηκε αργότερα με ασθενοφόρο στο νοσοκομειο.

Λαμία - μητέρα - ανακοπή
Λαμία - μητέρα - ανακοπή
Λαμία - μητέρα - ανακοπή


Πηγή: lamiareport

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ