Τραγωδία στην Μακρινίτσα - Νεκρά δύο αδέλφια από επίθεση με μαχαίρι - Συνελήφθη ο δράστης

Τραγωδία στην Μακρινίτσα - Νεκρά δύο αδέλφια από επίθεση με μαχαίρι - Συνελήφθη ο δράστης

Ο εν διαστάσει σύζυγος της 28χρονης ενοχλούσε την 28χρονη γυναίκα και την οικογένειά της

Τραγωδία στην Μακρινίτσα του Βόλου όπου δύο αδέλφια έχασαν την ζωή τους από επίθεση που δέχθηκαν στο πατρικό τους σπίτι με μαχαίρι.

Νεκροί είναι μία 28χρονη γυναίκα και ο 30χρονος αδελφός της, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από τον εν διαστάσει σύζυγο της γυναίκας μέσα στο πατρικό τους σπίτι στην Μακρινίτσα, όταν επισκέφθηκε την οικογένειά της η νεαρή γυναίκα.

Mαχαιριές δέχθηκε και μία ακόμη γυναίκα, που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πρόκειται για την αδερφή του δράστη.

Ο δράστης της δολοφονίας των δύο αδελφών συνελήφθη και πρόκειται για το σύζυγο της 28χρονης γυναίκας την οποία μαχαίρωσε θανάσιμα, όπως και τον αδελφό της 30 ετών στο σπίτι τους στη Μακρινίτσα, μπροστά στα μάτια της πεθεράς του και τράπηκε σε φυγή.

Καταδιώχθηκε από την αστυνομία, συνελήφθη στην περιοχή των Κάτω Λεχωνίων και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνήσιας στο Βόλο.

Ο δράστης, πρώην σύζυγος της νεαρής γυναίκας με την οποία έχουν και ένα παιδάκι δύο ετών, μπήκε λίγο πριν τις 8μ.μ. το βράδυ στο σπίτι, τη μαχαίρωσε μπροστά στα μάτια της πεθεράς του. Ο αδελφός ειδοποιήθηκε από γείτονες να τρέξει και πήγε για να αντιμετωπίσει το δράστη, ο οποίος τον μαχαίρωσε θανάσιμα.

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στο πλευρά και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Ο δράστης διέφυγε από το σπίτι με το αυτοκίνητο του και η αστυνομία κατάφερε μετά από λίγη ώρα να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει στην περιοχή των Λεχωνίων.

Οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνήσιας, ενώ οι σoροί των δύο νέων διακομίστηκαν με δύο ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της 28χρονης, ενοχλούσε την 28χρονη γυναίκα και την οικογένειά της και για τον λόγο αυτό είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ