Lockdown 3: Ερχονται τηλεργασία και άδειες ειδικού σκοπού - Το μεσημέρι οι ανακοινώσεις

Lockdown 3: Ερχονται τηλεργασία και άδειες ειδικού σκοπού - Το μεσημέρι οι ανακοινώσεις

Στις 12 το μεσημέρι θα ανακοινωθούν αναλυτικά τα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύσουν στην Αττική από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου και ως τις 28 Φεβρουαρίου.

Τις ανακοινώσεις θα κάνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ ανακοινώσεις θα κάνουν επίσης ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, η γενική γραμματέας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα του υπουργείου Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμπογιάννη, η γενική γραμματέας Εργασίας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, 'Αννα Στρατινάκη, καθώς και ο Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, 'Αγγελος Μπίνης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ήδη από την Τρίτη και από το μήνυμα του πρωθυπουργού, τα μέτρα προβλέπουν κλείσιμο κάθε μορφής λιανεμπορίου, ενώ όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης θα λειτουργούν εξ αποστάσεως, εκτός από την Ειδική Αγωγή που θα συνεχιστεί με φυσική παρουσία.

Εκτιμάται ότι θα ανακοινωθεί αύξηση του ποσοστού των εργαζομένων στο Δημόσιο που θα εργάζονται από απόσταση, καθώς και μέτρα για τους γονείς των παιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ