Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνουμένων

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνουμένων

Αγώνα για να κρατηθούν στη ζωή εξακολουθούν να δίνουν 11 εγκαυματίες από τις φονικές πυρκαγιές που σάρωσαν την Ανατολική Αττική.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), 51 άτομα εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 11 διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι, τα τέσσερα παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» παρουσιάζουν καλή κλινική εικόνα και ενδεχομένως να λάβουν σύντομα εξιτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι η πύρινη λαίλαπα έχει ήδη στοιχίσει τη ζωή σε 83 ανθρώπους, ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των αγνοουμένων.

Πάντως, οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων στις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Αττικής συνεχίζονται με αμείωτη ένταση από τις περιπολίες πεζοπόρων τμημάτων, τα οποία διεξάγουν έλεγχο σε υπαίθριους χώρους, αυτοκίνητα, αυλές οικιών, οικίες, οι οποίες έχουν καταστραφεί από την πυρκαγιά μερικώς ή ολικώς και όποιον άλλο χώρο μπορούν να ανευρεθούν τυχόν άτομα.

Διευκρινίζεται ότι στις οικίες οι οποίες είναι κλειστές και δεν μπορούν να εισέλθουν, προς το παρόν, δεν έχει διενεργηθεί ακόμη έλεγχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ