Μήνυση στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου από Ξανθό-Αυγέρη για τον ΙΦΕΤ

 Μήνυση στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου από Ξανθό-Αυγέρη για τον ΙΦΕΤ

Παράλληλα, κατέθεσαν και μηνυτήρια αναφορά στην αρμόδια γραμματεία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, προκειμένου, όπως αναφέρουν, να διερευνηθούν τυχόν αξιόποινες πράξεις που διαπράχθηκαν από τη διοίκηση του ΙΦΕΤ.

Τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής οι αρμόδιοι τομεάρχες Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός και Δώρα Αυγέρη, και τον ενημέρωσαν για θέματα του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ).

Παράλληλα, κατέθεσαν και μηνυτήρια αναφορά στην αρμόδια γραμματεία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, προκειμένου, όπως αναφέρουν, να διερευνηθούν τυχόν αξιόποινες πράξεις που διαπράχθηκαν από τη διοίκηση του ΙΦΕΤ. Όπως υποστηρίζουν οι δύο τομεάρχες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η μήνυση κατατέθηκε με αφορμή καταγγελίες για φαινόμενα κακοδιοίκησης, διασπάθισης δημοσίου χρήματος, παράνομων εξαγωγών φαρμάκων, απευθείας αναθέσεων χωρίς τήρηση των προβλεπόμενων νόμιμων διαγωνιστικών διαδικασιών, υπερτιμολογήσεις κι άλλες μη σύννομες δραστηριότητες του ΙΦΕΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ