Κορωνοϊός-Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη: H δημοσιογράφος εξομολογείται πώς βίωσε τον Covid -19

Κορωνοϊός-Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη: H δημοσιογράφος εξομολογείται πώς βίωσε τον Covid -19

Τα συμπτώματα του κορωνοϊού  ήταν τόσο έντονα και σε αυτήν και στον σύντροφό της, όπου όπως περιέγραψε δεν είχαν καθόλου δυνάμεις

Τη δύσκολη μάχη που έδωσε επί πέντε εβδομάδες με τον κορωνοϊό περιέγραψε η δημοσιογράφος Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Ήταν περιπέτεια, εμπειρία ζωής. Αλλά δεν θα ήθελα να την ξανά ζήσω. Ο κόσμος κουράστηκε από όλο αυτό. Πρέπει να αρχίσουμε να ζούμε. Μακάρι να ξυπνούσαμε και να είχαν τελειώσει όλα. Αλλά είναι κάτι πολύ σοβαρό, είναι άγνωστο. Είναι όντως αόρατος εχθρός. Δεν πίστευα ότι θα το πω και ότι θα το εννοώ» σημείωσε.

Self tests: Οι 30 εταιρείες που διεκδικούν τη δουλειά

Πώς κόλλησε

«Είχα κρούσμα στο σπίτι μου. Το κόλλησα από εκεί που περίμενα ότι θα το κολλήσω. Ο σύντροφός μου είναι γιατρός στον Ευαγγελισμό. Είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer. Στο μεσοδιάστημα από την πρώτη μέχρι τη δεύτερη δόση κόλλησε κορωνοϊό. Το κόλλησε αυτός, εγώ ήμουν αρνητική. Και μετά από μια εβδομάδα ξεκίνησαν τα συμπτώματα» είπε σχετικά με το πως κόλλησε.

«Είχα πάρα πολύ έντονο βήχα, δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν μπορούσα να ανασάνω. Πυρετό είχα μόνο δύο μέρες. Αλλά είχα όλα τα άλλα συμπτώματα. Είχα μια κόπωση, ένιωθα ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Δεν είχα γεύση και όσφρησης. Καθόλου» πρόσθεσε, ενώ όπως είπε φοβήθηκε όταν είδε ότι επιδεινώνονταν τα συμπτώματα.

Τα συμπτώματα της Covid ήταν τόσο έντονα και σε αυτήν και στον σύντροφό της, όπου όπως περιέγραψε δεν είχαν καθόλου δυνάμεις. «Μας άφηναν οι γονείς του φαγητό στην είσοδο της πολυκατοικίας. Και όποιος αισθανόταν πιο υγιής και μπορούσε να κατέβει τις σκάλες, πήγαινε και το έφερνε».

«Η σκέψη μου είναι σε αυτούς που δεν έχουν γιατρό σπίτι τους ούτε γνωστό τους. Είναι μια αρρώστια που την περνάς μόνο σου» συμπλήρωσε, κάνοντας λόγο, ότι ακόμα και τώρα δεν έχει επιστρέψει στην κατάσταση που ήταν πριν τη νόσηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ