Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για τα νέα Samsung Galaxy S21

Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για τα νέα Samsung Galaxy S21

Τα  νέα Smartphones SAMSUNG Galaxy S21, S21+ και S21 Ultra 5G, που παρουσιάστηκαν χθες από την κορεάτικη εταιρεία και ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες επιδόσεις και τα καινοτόμα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, έρχονται στην Ελλάδα.

Cosmote και Γερμανός ανακοινώνουν πως δέχονται online προ-παραγγελίες στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr.

Όσοι καταναλωτές προ-παραγγείλουν τα Galaxy S21 / S21+ 5G, δικαιούνται δώρο ασύρματα ακουστικά SAMSUNG Galaxy Buds Live, αξίας 169€ και ένα Galaxy Smart Tag, για να βρίσκουν εύκολα τα προσωπικά τους αντικείμενα, αξίας 29,90€, ενώ όσοι προ-παραγγείλουν το Galaxy S21 Ultra 5G παίρνουν δώρο τα Galaxy Buds Pro, αξίας 229€ και το Galaxy Smart Tag, αξίας 29,90€. Τα νέα μοντέλα της Samsung θα είναι εμπορικά διαθέσιμα από τις 29 Ιανουαρίου.

Από την πλευρά της η Wind υποδέχεται τη σειρά Samsung Galaxy S21 5G στις 29 Ιανουαρίου. Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν ήδη σε όλα τα καταστήματα Wind καθώς και ηλεκτρονικά ενώ θα διαρκέσουν μέχρι και 28/01. Ειδικότερα, για αυτή την περίοδο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προπαραγγείλουν το Galaxy S21 5G ή το Galaxy S21+ 5G και να πάρουν δώρο τα Galaxy Buds Live και το Galaxy Smart Tag ή να προπαραγγείλλουν το Galaxy S21 Ultra 5G και να πάρουν δώρο τα Galaxy Buds Pro και το Galaxy Smart Tag.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ