Η οπτική ίνα έφτασε στο σπίτι – Πακέτα υψηλών… ταχυτήτων

Τα προγράμματα των εταιρείων τηλεπικοινωνίας

Η οπτική ίνα έφτασε στο σπίτι – Πακέτα υψηλών… ταχυτήτων

Είναι γεγονός! Ξεκίνησε η εποχή του διαδικτύου υψηλών ταχυτήτων στην Ελλάδα.

Με το μεγαλύτερο έργο αναβάθμισης τηλεπικοινωνιακών υποδομών των τελευταίων δεκαετιών στη χώρα και την έναρξη της νέας επέκτασης του δικτύου οπτικών ινών μπορούν, πλέον, όλοι να απολαμβάνουν ασύλληπτες ταχύτητες Internet!


Η ελληνική αγορά μπαίνει στην εποχή των οπτικών ινών με τις Cosmote και Wind να κάνουν την έναρξη της εμπορικής διάθεσης των νέων πακέτων που βασίζονται στη συγκεκριμένη τεχνολογία.

Τα προγράμματα των δύο εταιρειών προσφέρουν πραγματικές ταχύτητες 100Mbps και 200Mbps download, βελτιώνοντας εντυπωσιακά την εμπειρία Internet των καταναλωτών.

Νέες ταχύτητες Internet 100Mbps & 200Mbps, από το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα, φέρνει ο Όμιλος ΟΤΕ με τα νέα προγράμματα Cosmote Double Play Fiber και Cosmote Business Double Play Fiber για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, προσφέροντας επιπλέον, για πρώτη φορά εγγύηση πραγματικής ταχύτητας.

Τα νέα προγράμματα Cosmote Double Play Fiber είναι διαθέσιμα, προσφέροντας απεριόριστο Internet με ταχύτητες που φτάνουν τα 100Mbps ή τα 200Mbps, απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα εθνικά σταθερά δίκτυα και 480 λεπτά χρόνου ομιλίας προς εθνικά κινητά ή/και κλήσεις προς διεθνή σταθερά 47 χωρών.

Για εταιρικούς πελάτες, τα νέα προγράμματα Cosmote Business Double Play Fiber με ταχύτητες στα 100Mbps ή τα 200Mbps, περιλαμβάνουν 2000 λεπτά κλήσεις προς όλα τα εθνικά σταθερά δίκτυα, απεριόριστες κλήσεις προς ενδοεταιρικά κινητά, έως 600 λεπτά χρόνου ομιλίας προς εθνικά κινητά και έως 600 λεπτά χρόνου ομιλίας προς διεθνή σταθερά 35 χωρών.

Οι υπηρεσίες WIND Fiber προσφέρουν πιο γρήγορο download & το upload δεδομένων από το διαδίκτυο από ποτέ, ενώ το streaming είναι αδιάλειπτο και το buffering αποτελεί παρελθόν.

Είτε πρόκειται για Live μετάδοση, είτε για upload φωτογραφιών ή βίντεο, είτε για αποστολή πολύ μεγάλων αρχείων, η πολύ μεγάλη ταχύτητα που προσφέρει η οπτική ίνα δίνει όλη τη δύναμη στον χρήστη. Το Wi-Fi γίνεται πιο ισχυρό από ποτέ και μοιράζει υψηλές ταχύτητες σε όλο το σπίτι. Πλέον μπορούν οι χρήστες να συνδέσουν πολλαπλές συσκευές στο δίκτυο ταυτόχρονα με πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Οι υπηρεσίες WIND Fiber είναι διαθέσιμες σε 800.000 γραμμές σε όλη την Ελλάδα δίνοντας για πρώτη φορά σταθερές ταχύτητες 100 & 200 Mbps.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ