Μισό εκατ. συνδρομητές σταθερής και internet επιλέγουν WIND

Μισό εκατ. συνδρομητές σταθερής και internet επιλέγουν WIND
Μισό εκατομμύριο συνδρομητές Σταθερής τηλεφωνίας και Internet είναι η καλύτερη αφορμή για ένα μοναδικό δώρο Χριστουγέννων για όλους.

Τη βραβευμένη λύση προστασίας F-Secure SAFE, για ασφάλεια πλοήγησης στο Internet, ηλεκτρονικών αγορών και τραπεζικών συναλλαγών από όλες τις συσκευές αξίας 59,90€, προσφέρει δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο η WIND και στους 500.000 συνδρομητές Σταθερής και Internet WIND, χωρίς κάποια επιπλέον δέσμευση.

Με συνεχείς επενδύσεις για την ανάπτυξη του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας & γρήγορου Internet, η WIND σήμερα διαθέτει 4.400χλμ εθνικό δίκτυο οπτικών ινών και 250 συνεγκαταστάσεις σε τηλεπικοινωνιακούς κόμβους που καλύπτουν Αθήνα, Θεσσαλονίκη και 80 ακόμη πόλεις.

Σε επίπεδο κάλυψης στη σταθερή τηλεφωνία και το ευρυζωνικό ιντερνετ, αυτή σήμερα φτάνει το 70% των εγκατεστημένων τηλεφωνικών γραμμών σε όλη τη χώρα, ενώ ένας στους δυο πελάτες κινητής τηλεφωνίας WIND επιλέγει και σταθερή WIND για μεγαλύτερη οικονομία, γεγονός που επιβεβαιώνει τη στρατηγική επιλογή της εταιρείας να συνεχίσει να επενδύει στην περαιτέρω σύγκλιση υπηρεσιών, προς όφελος των καταναλωτών.

Το F-Secure SAFE καλύπτει την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο από όλες τις συσκευές PC, Mac, Smartphone και Tablet (Android, iOS & Windows Phone) και η WIND το προσφέρει δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές σταθερής για χρήση σε έως 3 συσκευές της επιλογής τους. Για την εγκατάσταση της βραβευμένης λύσης προστασίας F-Secure SAFE οι συνδρομητές σταθερής της WIND μπορούν να επισκεφθούν το wind.gr/safe .

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ