Wind Running Team: Στις 8 Νοεμβρίου ο 33ος Μαραθώνιος Αθηνών

Wind Running Team: Στις 8 Νοεμβρίου ο 33ος Μαραθώνιος Αθηνών
Η WIND επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου από το 2011, ονομαστικός χορηγός στους Αγώνες δρόμου των 5 & 10χλμ. και Τηλεπικοινωνιακός πάροχος της διοργάνωσης, δίνει για μια ακόμα φορά δυναμικό «παρών», τονίζοντας μέσα από τον αθλητισμό τις αξίες της προσπάθειας, της συμμετοχής και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η ομάδα της εταιρίας, WIND Running Team ετοιμάζετε να λάβει μέρος στον αγώνα, στηρίζοντας παράλληλα δύο φορείς αλληλεγγύης που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών και να γίνουν «πρεσβευτές» μιας προσπάθειας για καλό σκοπό, θα πρέπει να συμπληρώσουν άμεσα την φόρμα ενδιαφέροντος που βρίσκεται στο site της WIND.

Η συμμετοχή στην WIND Running Team, την μεγαλύτερη ομάδα της διοργάνωσης, που αποτελείται από εργαζόμενους, φίλους, συνεργάτες της WIND αλλά και διακεκριμένους αθλητές, είναι Δωρεάν και ισχύει αποκλειστικά για συνδρομητές Κινητής, Σταθερής, Ιντερνετ WIND. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι συμμετέχοντες αρχικά θα λάβουν τηλεφωνική επιβεβαίωση και κατόπιν email για τη συμμετοχή τους. Η παράδοση του πακέτου συμμετοχής (Bib Number και τεχνικό t-shirt) θα γίνει από το περίπτερο της WIND Running Team στην Marathon Expo στο Τae Kwon Do στο Π. Φάληρο 5-7 Νοεμβρίου 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ