“Έκρηξη” στη χρήση του κινητού - Σε ποιους τουριστικούς προορισμούς καταγράφεται η μεγαλύτερη αύξηση

“Έκρηξη” στη χρήση του κινητού - Σε ποιους τουριστικούς προορισμούς καταγράφεται η μεγαλύτερη αύξηση
Έλληνες και ξένοι τουρίστες βρίσκονται κολλημένοι με το κινητό τους κατά την διάρκεια των διακοπών τους. Σύμφωνα με έρευνα η αύξηση στη χρήση του κινητού στις τουριστικές περιοχές της χώρας μας είναι εντυπωσιακή.


Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου της WIND, στις τουριστικές περιοχές της Ελλάδας παρατηρείται αύξηση στην χρήση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας που ξεπερνά το 200%. Πρωταθλήτριες του κινητού αναδεικνύονται η Μύκονος και η Σαντορίνη που παρουσιάζουν φέτος το καλοκαίρι αύξηση 230%! τόσο σε υπηρεσίες φωνής όσο και σε δεδομένα. Η εντυπωσιακή αύξηση οφείλεται σε κίνηση από περιαγωγή αλλά και στους συνδρομητές της WIND που φαίνεται να προτιμούν κατά κύριο λόγο τις Κυκλάδες για τις διακοπές τους.

Η αμέσως επόμενη περιοχή που διακρίνεται για τις επιδόσεις της στο κινητό τηλέφωνο και στο mobile internet, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, είναι το Ιόνιο. Τα στοιχεία από το Εθνικό Κέντρο διαχείρισης της WIND δείχνουν αύξηση στην περιοχή κατά 115% ενώ ακολουθούν η Κεντρική Μακεδονία με αύξηση 85% και τα Δωδεκάνησα με 80%. Όσο για την προέλευση των ξένων επισκεπτών; Οι Άγγλοι είναι οι πιο ομιλητικοί στο κινητό τους αφήνοντας για λίγο δεύτερους τους Ρώσους με την τριάδα να συμπληρώνουν οι Γερμανοί. Την έκπληξη ωστόσο κάνουν οι επισκέπτες από τη Ρουμανία και τη Σερβία που αντίστοιχα είναι τέταρτοι και πέμπτοι στην χρήση του δικτύου της WIND αυτό το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ