Κουμουτσάκος: "O διαγωνισμός για τις άδειες είναι ο ορισμός της διαπλοκής"

Κουμουτσάκος: "O διαγωνισμός για τις άδειες είναι ο ορισμός της διαπλοκής"
Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος πραγματοποίησε επίθεση στην κυβέρνηση αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες τονίζοντας ότι "η κυρία Γεροβασίλη, για λογαριασμό της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου – Παππά, ομολόγησε, ότι σε 90 ημέρες θα ρίξει "μαύρο” σε όσους σταθμούς δεν πάρουν άδεια.


Παραδέχθηκε, επομένως, ότι ο στόχος αυτής της Κυβέρνησης είναι να φιμώσει κάθε αντίθετη φωνή στα Μ.Μ.Ε. και στην κοινωνία"

ΟΓιώργοςΚουμουτσάκοςεπέκρινε την Όλγα Γεροβασίλη ότι "ομολογεί ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, ο οποίος είναι στην κυριολεξία στον αέρα, είναι ο ορισμός της διαπλοκής, γιατί στηρίζεται στην λογική της πλειοδοσίας.

Οι πολίτες αναρωτιούνται ποιο είναι το αντάλλαγμα που θα πάρουν όσοι αποκτήσουν την τηλεοπτική άδεια για να καλύψουν τα εκατομμύρια που θα προσφέρουν γι’ αυτήν.

Η νομιμότητα με την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα αποκατασταθεί πλήρως. Η αρμοδιότητα για τις άδειες θα επανέλθει στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και οι άδειες θα είναι φυσικά περισσότερες από τέσσερις, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες του ψηφιακού φάσματος".

Όσο για το "τζάμπα πέθανε”, σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρει το Μαξίμου και ειδικά ο κ. Τσίπρας και η κυρία Γεροβασίλη από την εποχή που προέτρεπαν τους Έλληνες να μη πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ, που εδώ και μερικούς μήνες … κατήργησαν, καταλήγει ο εκπρόσωπος της ΝΔ.