Η Eurowings ενώνει την Γερμανία με την Καβάλα

Η Eurowings  ενώνει την Γερμανία με την Καβάλα
Η Eurowings συνεχίζει να επεκτείνει τη θέση της στην αγορά και ξεκινά αυτή την άνοιξη νέο δρομολόγιο από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία προς την πόλη της Καβάλας.

Ένα Airbus A320 θα αναχωρεί από τις 30 Απριλίου και κάθε Σάββατο στις 16.00 από το Ντίσελντορφ με προορισμό την Καβάλα, από όπου θα απογειώνεται και πάλι στις 22.30.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Καβάλα με το λιμάνι της αποτελεί εμπορικό κέντρο της Βόρειας Ελλάδας ενώ το ιστορικό ενδιαφέρον της περιοχής ξεκινά πολλούς αιώνες πίσω καθώς η πόλη χτίστηκε πάνω στα θεμέλια της αρχαίας Νεάπολης. Παράλληλα, οι πεντακάθαρες παραλίες, το κοντινό νησί της Θάσου αλλά και το όρος Σύμβολο με τις περιπατητικές και ποδηλατικές του διαδρομές, καθιστούν την περιοχή ιδανικό προορισμό διακοπών.

Το Ντίσελντορφ είναι η πρωτεύουσα του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Είναι ένα αρκετά σημαντικό πολιτιστικό, οικονομικό και διοικητικό κέντρο με μεγάλη εμπορική δραστηριότητα. Το εκθεσιακό κέντρο Messe προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες στις εμπορικές εκθέσεις που φιλοξενεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του. Επίσης, στο Ντίσελντορφ διοργανώνεται κάθε χρόνο το Φεστιβάλ Τζαζ μουσικής (φέτος 12-15 Μαΐου) ενώ η μουσική παράδοση της πόλης δίνει τον παλμό στα αμέτρητα νυχτερινά κέντρα που φιλοξενούν μουσικά συγκροτήματα.

Παράλληλα, η Eurowings προσθέτει άλλα τέσσερα δρομολόγια από την άνοιξη. Η γερμανική αεροπορική εταιρία θα πετάει από την Κολονία/Βόννη στο Πρίντεζι, της ιταλικής επαρχίας Πούλια.

Από το Ντίσελντορφ, οι πτήσεις προς Μπάστια, Λας Πάλμας και Χερές ντε λα Φροντέρα θα συμπληρώσουν τους νέους προορισμούς που προσφέρονται από τη Eurowings.