Έκπτωση 50% από τις Μινωικές σε συμμετέχοντες των πανελλαδικών

Έκπτωση 50% από τις Μινωικές σε συμμετέχοντες των πανελλαδικών
Έκπτωση 50% στα εισιτήρια των υποψηφίων μαθητών, των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, και των μελών των οικογενειών τους που τους συνοδεύουν στις μετακινήσεις τους στα εξεταστικά κέντρα της Αθήνας προσφέρουν οι Μινωικές Γραμμές.

Η έκπτωση αφορά τη γραμμήΗράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο καιχορηγείται για τη συμμετοχή των υποψηφίων:

α. Στις επαναληπτικές πανελλήνιες εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων που θα ξεκινήσουν την Τρίτη 09-06-2015 έως και την Τρίτη 16-06-2015

β. Στις εξετάσεις ειδικών μαθημάτων που θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 17-06-2015 έως και την Τετάρτη 24-06-2015, ή

γ. Στις προκαταρτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος Ιουλίου 2015 (σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί από κάθε Σχολή).

Όροι και προϋποθέσεις:

Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του Δελτίου εξεταζομένου /υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015 κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση του υποψήφιου μαθητή και του συνοδού του στο πλοίο.

Η παραπάνω παροχή ισχύει για όλες τις κατηγορίες θέσεων εκτός από DECK & VIP.

Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις ή έκδοση εισιτηρίων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα Κεντρικά πρακτορεία ή λιμενικά γραφεία των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, μέσω των Πανελλαδικών αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο) & 18175 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ