Σε 20 μέρες θα ξέρουμε

Όταν ο Ομπάμα και ο Πούτιν πιέζουν για λύσεις τους ηγέτες της ευρωζώνης, όταν οι επίτροποι με επικεφαλής τον Μπαρόζο ζητούν άμεσα μέτρα και όταν στη Γαλλία επίκεινται οι Προεδρικές εκλογές, δε μπορεί, παρά να έχουμε αυτή τη φορά αποφάσεις στη Σύνοδο Κορυφής της 23ης Οκτωβρίου.
Αποφάσεις για την επίσπευση της λειτουργίας του Ευρωπαικού Μηχανισμού Σταθερότητας, αποφάσεις για το πώς θα σωθούν οι τράπεζες, αποφάσεις για το ποσοστό «κουρέματος» του ελληνικού χρέους.
Σε 20 το πολύ μέρες, θα ξέρουμε τα πάντα! Και με βάση αυτά που θα ξέρουμε, θα πορευτούμε. Η γνώση αυτή, είναι που θα μας δώσει και τη δυνατότητα να αποφασίσουμε σχετικά με τις επενδυτικές μας επιλογές στο Χρηματιστήριο. Το πιθανότερο είναι, να έχουμε ένα πολύ θερμό Νοέμβριο στο χρηματιστηριακό ταμπλώ. Ειδικά δε για τις τράπεζες, είτε περάσουν στο κράτος, είτε «ανακαλύψουν» στρατηγικούς εταίρους, το χρηματιστηριακό περιβάλλον δε θα επιτρέψει σε κανένα να πλήξει.
Ο Αγνωστος Χ