Οι καλύτερες αεροπορικές economy class (Λίστα)

Οι καλύτερες αεροπορικές economy class (Λίστα)
Oι πτήσεις μεγάλης διάρκειας είναι από μόνες τους αρκετά κουραστικές. Το σώμα μας δεν έχει φτιαχτεί για να μένει ακίνητο για πολλές ώρες, ειδικά όταν πρέπει να μείνουμε περιορισμένοι στο κάθισμα. Προκειμένου, λοιπόν, να επιλέξουμε την αεροπορική εταιρεία με την οποία θα ταξιδέψουμε, είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψη μας τις υπηρεσίες και τις παροχές που παρέχουν στην οικονομική θέση.

Τα ταξίδια εντός Ευρώπης, είναι κατά κύριο λόγο μικρής διαρκείας, για αυτό και δεν χρειάζεται να προβληματιστούμε ιδιαίτερα για τις «ανέσεις», που μπορεί να μας προσφέρει μία αεροπορική εταιρία. Άλλωστε όσο λιγότερα, τόσο φθηνότερα.

Αλλά όταν πρόκειται για ένα ταξίδι, υπερατλαντικό, ή έστω μεγαλύτερης διάρκειας από αυτά που έχουμε συνηθίσει, τότε είναι σημαντικό πριν επιλέξουμε την πτήση μας, να λάβουμε μερικές παραμέτρους υπόψιν ,αλλιώς υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ένα ταξίδι μαρτύριο.

Ο σημαντικότερος παράγοντας για ένα άνετο ταξίδι η απόσταση από το μπροστινό κάθισμα.Ιδανικά, τουλάχιστον 81 εκατοστά -φανταστείτε ότι η απόσταση για ταξίδια εντός Ευρώπης είναι 76 εκατοστά-. Άλλες παροχές των αεροπορικών εταιριών, είναι πλέον, το TV on demand, το επί πληρωμής ασύρματο δίκτυο, καθώς και η δυνατότητα για φόρτιση των ηλεκτρικών μας συσκευών.

Ας δούμε παρακάτω τις αεροπορικές εταιρίες, που προσφέρουν ένα άνετο ταξίδι, χωρίς οι τιμές να εκτοξεύονται στα ύψη:

AIR NEW ZEALAND

Απόσταση καθισμάτων από 81 εως 84 εκατοστά, video on demand σε όλα τα καθίσματα, πρίζες για λάπτοπ στα 777-300 (πτήσεις από Όκλαντ για Λος Άντζελες και Λονδίνο), USB θύρες για φόρτιση συσκευών.

EMIRATES

Απόσταση καθισμάτων 81 με 86 εκατοστά, video on demand σε όλα τα καθίσματα, πρίζες στα Α380, στα 777-200LR και στα 777-300ER και Wi-Fi στα Α380. Από τις θύρες USB μπορείτε να δείτε τις ταινίες σας στην προσωπική σας οθόνη.

ETIHAD

Απόσταση καθισμάτων 79-84 εκατοστά , video on demand και πρίζες σε όλα τα καθίσματα.

EVA AIR

Απόσταση καθισμάτων 79-84 εκατοστά, video on demand, πρίζες μόνο στα νέα Α330-300 (πετούν από Ταϊπέι προς Ιαπωνία και Κίνα).

QANTAS

Απόσταση μεταξύ καθισμάτων 79 εκατοστά σε όλα της τα αεροσκάφη. Video on demand στα Α380, Boeing 747-400 και A330-300 (πτήσεις προς Σιγκαπούρη και ΗΠΑ).

QATAR AIRWAYS

Απόσταση καθισμάτων 81-86 εκατοστά (στα νέα Boeing 787 είναι 31), video on demand και πρίζες παντού.

ROYAL JORDANIAN

84 εκατοστά απόσταση καθισμάτων στα Airbus A340 με τα οποία πετά σε ΗΠΑ, Καναδά και επιλεγμένους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Video on demand σε όλα τα καθίσματα.

SINGAPORE AIRLINES

81 εκατοστά απόσταση και 86 εκατοστά στα Boeing 777, που συνήθως πετούν στην Αυστραλία. Video on demand, πρίζες μόνο στα A380, τα 777-300 και τα A330-300, Wi-Fi μόνο στα Α380 που πετούν και στην Ευρώπη.

SWISS

81 εκατοστά απόσταση καθισμάτων σε όλα της τα αεροσκάφη, video on demand σε όλες τις θέσεις.