Business Insider: Διάσημοι που πέρασαν από το Χάρβαρντ

Business Insider: Διάσημοι που πέρασαν από το Χάρβαρντ
  Θεωρείται ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στο κόσμο όπου έχουν περάσει το κατώφλι χιλιάδες φοιτητές κάποιοι από τους οποίους είναι σήμερα διάσημοι. Από πλανητάρχες μέχρι επιχειρηματίες, πολιτικούς καθώς και διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Ο λόγος γίνεται για το περίφημο πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, Χάρβαρντ, του οποίου η φήμη ναι μεν προέρχεται από το επίπεδο σπουδών καθώς και από τις λειτουργίες που προσφέρει το ίδρυμα, όμως από την άλλη έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής από τους διάσημους και επιτυχημένους απόφοιτους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περίφημο πανεπιστήμιο ιδρύθηκε το 1936με το όνομα New College. Τρία χρόνια μετάπήρε το όνομα Harvard College από τον πρώτο ευεργέτη του, ένα νεαρό κληρικό με το όνομα Τζων Χάρβαρντ ο οποίος κληροδότησε στο κολλέγιο 400 βιβλία και 779 λίρες στερλίνες.

Από τότε έχει προσφέρει μόρφωση σε πολλές γενιές πολιτικών, επιχειρηματιών, οικονομολόγων, γιατρών, ηθοποιών, δικηγόρων και όχι μόνο.

Σχετικό δημοσίευμα στο Business Insider μετράει 15 διασημότητες που πέρασαν από το περίφημο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ. Δείτε ποιοι είναι ΕΔΩ