Η πλουσιότερη καθαρίστρια του κόσμου είναι Ελληνίδα

Η πλουσιότερη καθαρίστρια του κόσμου είναι Ελληνίδα
Έφυγε από την Ελλάδα πριν από 44 χρόνια. Δούλεψε σκληρά ως καθαρίστρια σε νοκοσομείο. Και πριν από λίγες ημέρες η ζωή της άλλαξε δραματικά...

H ελληνικής καταγωγής Sophie Rivazas κράτα εδώ και λίγες ημέρες στα χέρια της μια επιταγή των 50 εκατομμυρίων δολαρίων που -αν και δεν έχει γίνει σχετική έρευνα- μάλλον την ανακηρρύσει σε πλουσιότερα καθαρίστρια του πλανήτη. Πώς απέκτησε τα χρήματα;

Πηγές από το National Post αναφέρουν ότι η 63χρονη Sophie που δούλευε για 44 χρόνια ως καθαρίστρια σε κλινική του Τορόντο του Καναδά δέχτηκε ένα τηλεφώνημα όπου την ενημέρωσαν ότι είναι η νικήτρια της λοταρίας «Lotto Max» και κάτοχος πλέον του αστρονομικού ποσού των 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η τυχερή γυναίκα δεν πίστευε στα μάτια της ότι η τύχη μπορούσε να της χαμογελάσει έτσι. Σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους είπε ότι πάντα της άρεσε να βοηθάει τους ανθρώπους και μέρος από τα χρήματα που κέρδισε θα τα διαθέσει για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στα άμεσα σχέδια της είναι να κάνει ένα ταξίδι με την οικογένεια της και συμπληρώνει λέγοντας ότι τα χρήματα δεν πρόκειται να αλλάξουν το τι θεωρεί εκείνη σημαντικό στη ζωή της, το οποίο είναι η υγεία των δύο παιδιών της και των δύο εγγονών της. Αγαπάει τη ζωή που ήδη έχει και φαίνεται να μην είναι διατεθημένη να αλλάξει κάτι σε αυτή.

Τέλος, η Sophie αναφέρει ότι ο σύζυγός της δεν πίστεψε εξαρχής ότι είχαν κερδίσει τον τυχερό λαχνό μέχρι που το επιβεβαίωσε ο ίδιος.

«Η χρυσή επέτειος ξεκινάει από σήμερα», ήταν τα λόγια του συζύγου της.