Δείτε πώς είναι τα εργαστήρια δοκιμών της Apple (εικόνες)

Δείτε πώς είναι τα εργαστήρια δοκιμών της Apple (εικόνες)
Για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρίας, η Apple δίνει πρόσβαση σε δημοσιογράφους να μπουν στα εργαστήρια δοκιμών των προϊόντων της. 

Τα εργαστήρια βρίσκονται λίγα τετράγωνα πιο πέρα από τα κεντρικά γραφεία της Apple στο Cupertino. Μέσα σε αυτά υπάρχουν ειδικά μηχανήματα που ελέγχουν πόσο ανθεκτικά είναι iPhones στις πτώσεις, πόση πίεση μπορεί να ασκηθεί σε αυτά χωρίς να τα παραμορφώσει και διάφορες άλλες παρόμοιες δοκιμές που μπορούν να μετατρέψουν το λαμπερό γκάτζετ σε κομμάτια μετάλλου και γυαλιού.

Ο αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Apple, Phil Schiller,αναφέρει σε συνέντευξή του στο διάσημο siteThe Verge, το οποίο πήρε άδεια και βρέθηκε στον χώρο όπου η Apple "βασανίζει" το iPhone 6 , ότι: "Σχεδιάσαμε το προϊόν με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εξαιρετικά αξιόπιστο στην χρήση του".

Είναι η πρώτη φορά που η εταιρία επιτρέπει σε άτομα που δεν εργάζονται σε αυτήν, την πρόσβαση στα εργαστήρια δοκιμών των προϊόντων της. Ο μόνος λόγος που το έκανε είναι γιατί το τελευταίο της μοντέλο, iPhone 6, έχει κατηγορηθεί από τους ανικανοποίητους πελάτες της ότι δεν είναι ανθεκτικό.

Δείτε το απίστευτο φωτογραφικό υλικό που συνέλεξε το ξένο site, The Verge, από τα δωμάτια "βασανιστηρίων" του iPhone 6 ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ