Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη Στουρνάρα με ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ Φίλιππο Σαχινίδη και της ΔΗΜΑΡ Δημήτρη Χατζησωκράτη, ενόψει της επιστροφής της τρόικας στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες για τη συνέχιση της διαπραγμάτευσης στο πλαίσιο της έγκρισης των επόμενων δόσεων του δανείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Οικονομικών, έγινε ενημέρωση από τον κ. Στουρνάρα για όλα τα ανοικτά θέματα που βρίσκονται στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με την τρόικα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βασικό θέμα της σύσκεψης ήταν και το Ειδικό Ενιαίο Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ, για το οποίο όπως είναι γνωστό η τρόικα ζητά να συνεχιστεί η είσπραξή του από τους φορολογούμενους και το 2013. Οριστικές αποφάσεις αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες ημέρες, ενόψει και της συνάντηση των πολιτικών αρχηγών το απόγευμα της Τετάρτης.
28/09/2025 19:27
Σκουφά 3: Από τον φούρνο του 1930 στο πρώτο κατάστημα της CrediaBank
28/09/2025 19:24
Χρηματιστήριο Αθηνών: Προς ρεκόρ 17 ετών τα μερίσματα των εισηγμένων - Θα ξεπεράσουν τα 5,4 δισ.
28/09/2025 19:14
Τα μηνύματα του νέου προϋπολογισμού: Οι προβλέψεις για ανάπτυξη – πρωτογενές πλεόνασμα
28/09/2025 19:05
Ψηφιακό banking και FinTech: Η νέα τραπεζική ισορροπία στην Ελλάδα
27/09/2025 14:23