Κρίσιμη συνάντηση Βρούτση με τους απεργούς της Χαλυβουργίας

Συνάντηση με τους απεργούς της Χαλυβουργίας Ελλάδος έχει σήμερα ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης σε μία ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση ώστε το εργοστάσιο να μην αναστείλει τη λειτουρία του κι ενώ η απεργία στον Ασπρόπυργο συνεχίζεται εδώ και εννέα μήνες.
Το σωματείο των εργαζομένων ζητά την επαναπρόσληψη των 120 που έχουν απολυθεί, αίτημα που δεν αποδέχεται η διοίκηση, η οποία ζητά την άμεση επαναλειτουργία της μονάδας πριν από οποιαδήποτε διαπραγμάτευση και επικαλείται πρόσφατη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που κηρύσσει την απεργία παράνομη.
Παράλληλα, η διοίκηση της Ελληνικής Χαλυβουργίας έχει ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα τον υπουργό Εργασίας, ότι προτίθεται να υποβάλει αίτημα στο υπουργείο για ομαδικές απολύσεις και αναστολή της λειτουργίας της μονάδας του Ασπροπύργου.
16/07/2025 19:58
Alpha Bank: Στο 4,308% το κουπόνι για το ομόλογο - Επιτυχής η έκδοση των 500 εκατ. ευρώ
16/07/2025 19:27
AEGEAN: Επενδύει σε δύο αεροσκάφη Airbus Α321neo XLR – Ξεκινά τα δρομολόγια για Ινδία
16/07/2025 18:49
ΕΕ: Προϋπολογισμός σχεδόν 2 τρισ. για τα επόμενα εφτά χρόνια
16/07/2025 18:34