Οι Γερμανοί σχολάνε νωρίς αύριο γιατί έχουν αγώνα!

Οι Γερμανοί σχολάνε νωρίς αύριο γιατί έχουν αγώνα!
Ποδόσφαιρο-εργασία 1-0, τουλάχιστον στη Γερμανία, όπου όλες οι βάρδιες στην αυτοκινητοβιομηχανία της Volkswagen θα μειωθούν, προκειμένου οι εργαζόμενοι να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα εναντίον της Ελλάδας, αύριο το βράδυ (21:45).

Έτσι, η τελευταία βάρδια θα ολοκληρωθεί στις 19:00 το απόγευμα και όχι στις 21:00, όπως είναι το κανονικό ωράριο. Την ίδια απόφαση έλαβε και η Opel για τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο στο Ρούσελχαϊμ, ενώ η Daimler άφησε την ευθύνη της απόφασης στον υπεύθυνο κάθε εγκατάστασης. Στη BMW, αντίθετα, οι εργαζόμενοι θα δουλέψουν κανονικά στον προημιτελικό και τη Δευτέρα η εταιρεία θα αποφασίσει αν θα μειωθεί το ωράριο ενόψει του ημιτελικού, εφόσον βεβαίως η Γερμανία υπερκεράσει αύριο την αντίσταση της Ελλάδας.

Ενδεικτική της σημασίας που αποδίδουν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση οι Γερμανοί, είναι η απόφαση της Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ να ζητήσει τη μετάθεση της τετραμερούς συνάντησης που επρόκειτο να έχει αύριο με τους Φρανσουά Ολάντ, Μαριάν Ραχόι και Μάριο Μόντι, προκειμένου να παραστεί στoν αγώνα.

Πηγή: ΑΜΠΕ