«Ο ΣΥΡΙΖΑ πετά την μπάλα στην εξέδρα»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πετά την μπάλα στην εξέδρα»
Σε εκ νέου πρόσκληση για τη διεξαγωγή της τηλεοπτικής μονομαχίας προς τον ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε η ΝΔ, εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίθεση στο κόμμα της αριστεράς το οποίο καταγγέλλει πως επιχειρεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου.

Σε δήλωσή του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος και διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Γιώργος Μουρούτης κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει -έστω και την ύστατη στιγμή- αν αποδέχεται τα όσα όπως τονίζει είχαν συμφωνηθεί για το debate των δύο αρχηγών, κατηγορώντας τον παράλληλα πως «ο φόβος για την αποκάλυψη του πραγματικού τους προσώπου, τους οδηγεί στο να “πετούν τη μπάλα στην εξέδρα” και με “φιλολογικού τύπου” προσεγγίσεις να ζητούν τη μία συνάντηση των εκπροσώπων των κομμάτων, παρουσία πρακτικογράφου, την άλλη συζήτηση γαλλικού ή αμερικανικού τύπου, την άλλη τηλεμαχία αντίστοιχη του 2009, την άλλη συμμετοχή όλων των κομμάτων, την άλλη διαπραγμάτευση για τον αριθμό των δημοσιογράφων».

Η ΝΔ επιμένει ότι ο κ. Τσίπρας δεν επιθυμεί την τηλεοπτική μονομαχία καθώς, όπως τονίζει, επιθυμεί «να στρέψει όλη την κουβέντα αποκλειστικά και μόνο στο παρασκήνιο και όχι στην ουσία».

Στη δήλωσή του, ο κ. Μουρούτης καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ πως επιθυμεί «να συζητάμε μέχρι τις εκλογές περί “ανέμων και υδάτων”, για να μακιγιάρουν έτσι την επικινδυνότητα των θέσεών τους», ξεκαθαρίζει πάντως πως η ΝΔ θα επιβάλλει η ουσία της συζήτησης να επικεντρωθεί στα πραγματικά διλήμματα των εκλογών.

Πηγή:www.euro2day.gr