Στο υπουργικό συμβούλιο η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου θα συνεδριασει στις 12 το Υπουργικό Συμβούλιο με βασικά θέματα συζήτησης την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και τις εκκρεμότητες των υπουργείων σχετικά με την εφαρμογή του νέου οικονομικού προγράμματος μετα τις επικείμενες εκλογές.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
1. Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου: Περί των όρων της σύμβασης προεγγραφής που αφορά την ενίσχυση του κεφαλαίου πιστωτικών ιδρυμάτων. (Εισηγητής: Υπουργός Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδης)
2. Πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου για την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος περί διορισμού μέλους του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της Τράπεζας της Ελλάδος. (Εισηγητής: Υπουργός Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδης)
3. Υλοποίηση των δράσεων που απορρέουν από το Δεύτερο Οικονομικό Πρόγραμμα. (Εισηγητής: Πρωθυπουργός)
Στις 14:00 θα συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης της Δημόσιας Διοίκησης, των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ.
20/06/2025 17:55
Qualco: Εξαγόρασε την Empedus – Στα 7 εκατ. ευρώ το συνολικό τίμημα
20/06/2025 17:47