Μεϊμαράκης: Χρειαζόμαστε μια ηγεσία που θα την εμπιστευτούν ξανά οι πολίτες

Μεϊμαράκης: Χρειαζόμαστε μια ηγεσία που θα την εμπιστευτούν ξανά οι πολίτες
"Χρειαζόμαστε μια ηγεσία που θα την εμπιστευτούν ξανά οι πολίτες", δηλώνει στην εφημερίδα "Δημοκρατία" ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Ευ.Μεϊμαράκης, προσθέτοντας ότι "η επόμενη ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας οφείλει να προχωρήσει στην παραγωγή καινοτόμων ιδεών και πολιτικών με εθνικό και κοινωνικό πρόσημο, που θα υπηρετούν το συμφέρον της χώρας και της κοινωνίας μας και όχι τις εντολές τρίτων".

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης επαναλαμβάνει ότι "η Νέα Δημοκρατία δεν θα συμμετάσχει σε μία οικουμενική κυβέρνηση" και τονίζει ότι "εφόσον η κυβέρνηση αποτύχει να φέρει εις πέρας την αποστολή που της έχει αναθέσει ο ελληνικός λαός, οφείλει να το ομολογήσει και να φύγει".

Για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Σαμαρά, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης λέει ότι "έκανε μεταρρυθμίσεις και προώθησε πολιτικές και μέτρα που απέτρεψαν τη χρεοκοπία της χώρας και την έξοδό της από το ευρώ".

Σχετικά με το θέμα των απολύσεων καθαριστριών και δημοτικών αστυνομικών, για το οποίο ο κ. Κ. Μητσοτάκης διερωτάται γιατί δεν είχε αντιδράσει ο κ. Ευ. Μεϊμαράκης όταν είχε ψηφίσει το δεύτερο μνημόνιο, απαντά ότι "δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση με κανένα. Υπάρχει αυτοκριτική, ώστε να εντοπίσουμε τα λάθη μας, να διδαχθούμε από αυτά και να μην τα επαναλάβουμε".

Ο κ. Μεϊμαράκης δηλώνει ότι η Ν.Δ. είναι "κόμμα λαϊκό, που εκφράζει όλους και πολύ περισσότερο τους αδύναμους" και διαβεβαιώνει ότι εφόσον εκλεγεί πρόεδρος στόχος είναι "ένα κόμμα με σύγχρονες δομές, ανοιχτή δημοκρατική λειτουργία, ώστε να εκφράζει και να εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες" και επισημαίνει ότι "όποιος συμφωνεί με αυτόν τον σχεδιασμό θα έχει διακριτό ρόλο και ευθύνες".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ