Την υποψηφιότητα του Μεϊμαράκη για την προεδρία της ΝΔ στηρίζει ο Βεσυρόπουλος

Την υποψηφιότητα του Μεϊμαράκη για την προεδρία της ΝΔ στηρίζει ο Βεσυρόπουλος
Την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την προεδρία της ΝΔ, ανακοίνωσε ο βουλευτής Ημαθίας του κόμματος Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Στις 10 Ιανουαρίου, η Νέα Δημοκρατία εκλέγει το νέο της Πρόεδρο. Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές του πρώτου γύρου, επιβεβαίωσε, ότι η μεγάλη κεντροδεξιά Παράταξη εκφράζει υπαρκτές πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις.

Η βάση της Νέας Δημοκρατίας είναι ενωμένη, απαιτεί από όλους μας, να υπερβούμε προσωπικές στρατηγικές και ξεπερασμένες αντιλήψεις. Η μεγάλη κεντροδεξιά Παράταξη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κοινωνική ευαισθησία και την ελεύθερη οικονομία.

Είναι καιρός να ξαναφέρουμε κοντά μας τους ανθρώπους που παραδοσιακά μας στήριζαν, να δώσουμε ελπίδα στους νέους ανθρώπους, να διαμορφώσουμε μία συνεκτική, αξιόπιστη και ρεαλιστική πρόταση διακυβέρνησης.

Ο νέος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πρέπει να διαθέτει κοινωνική ευαισθησία, εμπειρία. Να ενώνει και όχι να διχάζει. Να διευρύνει τα όρια της επιρροής της Παράταξης, να απορρίπτει ακραίες φωνές και αντιλήψεις που συρρικνώνουν την Παράταξη.

Θεωρώ ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μπορεί να υπηρετήσει αυτή την προοπτική και να εγγυηθεί την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας.

Σε ότι με αφορά, στις εκλογές της 10ης Ιανουαρίου, θα στηρίξω την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ