Μεϊμαράκης: Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Βούτσης θα διαφυλάξει το κύρος της Βουλής

Μεϊμαράκης: Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Βούτσης θα διαφυλάξει το κύρος της Βουλής
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δήλωσε ότι είχε σήμερα μία μακρά και εποικοδομητική συζήτηση με τον πρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Βούτση, για τη λειτουργία του Κοινοβουλίου."Θέλω να πιστεύω ότι ως έμπειρος κοινοβουλευτικός θα διαφυλάξει το κύρος της Βουλής και σε αυτό θα συμβάλουμε όλοι. Πρέπει να εκφράζει το Κοινοβούλιο και όχι την κυβέρνηση. Η ΝΔ θα επιθυμούσε το πρώτο νομοσχέδιο να μην έρθει κατεπείγον σε ένα άρθρο, γιατί τελικά το προηγούμενο επτάμηνο τα περισσότερα ήρθαν με διαδικασία κατεπείγοντος" πρόσθεσε ο κ. Μεϊμαράκης, σημειώνοντας ότι βρήκε ανταπόκριση από τον πρόεδρο της Βουλής.

Σε ερώτηση για τα εσωκομματικά, ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε ότι αυτά δεν ενδιαφέρουν κανέναν τώρα και πως οι πολίτες αυτήν τη στιγμή ενδιαφέρονται για τις περικοπές μισθών και συντάξεων, για τις περικοπές στα επιδόματα θέρμανσης και για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. "Οι πολίτες έχουν μιλήσει, η κοινωνία έχει μιλήσει. Η ΝΔ με Βαγγέλη Μεϊμαράκη έχει γράψει πάνω από 28%. Όλα αυτά είναι δευτερεύοντα στη σημερινη φάση και θα τα συζητήσουμε μεταξύ μας", συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε να αρθούν οι αποσπάσεις 87 υπαλλήλων του κόμματος και να επιστρέψουν στις θέσεις τους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ