Συναντήσεις με πρωθυπουργούς και Επιτρόπους της Ε.Ε. έχει ο Σταύρος Θεοδωράκης

Συναντήσεις με πρωθυπουργούς και Επιτρόπους της Ε.Ε. έχει ο Σταύρος Θεοδωράκης
Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης προκειμένου να συναντηθεί με πρωθυπουργούς και Επιτρόπους της Ε.Ε.  στις 24 και 25 Ιουνίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Ποτάμι,την Τετάρτη στις 11.30 το πρωί θα συναντηθεί με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί.

Το βράδυ στις 19.00 ο επικεφαλής του Ποταμιού είναι προσκεκλημένος του Πρωθυπουργού του Βελγίου Σαρλ Μισέλ και του Γκι Φέρχοφσταντ προέδρου των φιλελεύθερων και δημοκρατών (ΑLDE) σε δείπνο εργασίας.

Στο δείπνο μεταξύ άλλων θα είναι οι Πρωθυπουργοί της Ολλανδίας, του Λουξεμβούργου, της Φινλανδίας και ηγέτες κομμάτων όπως ο 'Αλμπερτ Ριβέρα των ισπανών Σιουνταντάνος.

Την Πέμπτη θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Γίρκι Κατάινεν, αρμόδιο για τις επενδύσεις του πακέτου Γιούνκερ καθώς και με προσωπικότητες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Τον Σταύρο Θεοδωράκη θα συνοδεύει στο ταξίδι του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης και η επικεφαλής του γραφείου διεθνών σχέσεων του Κινήματος Οντίν Λιναρδάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ