Ντινόπουλος: Χωρίς ψηφοφόρους είμαστε όλοι αδειανά πουκάμισα

Ντινόπουλος: Χωρίς ψηφοφόρους είμαστε όλοι αδειανά πουκάμισα
«Πριν από τα όποια στελέχη της δεξιάς, προηγείται ο επαναπατρισμός των δεξιών ψηφοφόρων» τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, ερωτηθείς για τα σενάρια επιστροφής στη ΝΔ στελεχών του κόμματος που αποχώρησαν κατά το παρελθόν. «Χωρίς ψηφοφόρους είμαστε όλοι αδειανά πουκάμισα.

Ας φέρουμε λοιπόν πίσω όσους νεοδημοκράτες έφυγαν και για τα στελέχη βλέπουμε. Κάποιοι θα μπορούσαν, πράγματι, να γυρίσουν. Αλλά όχι και αυτοί που δύο χρόνια τώρα -πέρα από κάθε λογική και αισθητική- έχουν γίνει δεκανίκια του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε και οι ίδιοι προς τα εκεί αλληθωρίζουν» σημειώνει ο κ. Ντινόπουλος.

Ο υπουργός Εσωτερικών ασκεί σκληρή κριτική στην άποψη που διατύπωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε σημερινή του συνέντευξη ότι εκλογή «κατεψυγμένου» Προέδρου από αυτήν τη Βουλή θα σήμαινε ολοκλήρωση της καταστροφής. Είναι ακόμη μία απρέπεια απέναντι στον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ερωτηθείς για το θέμα του ΕΝΦΙΑ ο υπουργός Εσωτερικών υποστηρίζει ότι «η αντίδραση της κυβέρνησης στα λάθη του ΕΝΦΙΑ ήταν άμεση. Σχεδόν ακαριαία. Και αυτά τα λάθη διορθώνονται! Δεν θα παραδώσουμε τους νοικοκυραίους βορά στον υπερλαϊκισμό του κ. Τσίπρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ