Στην Αθήνα σήμερα ο Ντομπρόβσκις - Ποιους θα συναντήσει

Στην Αθήνα σήμερα ο Ντομπρόβσκις - Ποιους θα συναντήσει
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις με τον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη, με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη.

Κεντρικό θέμα στις επαφές που θα έχει στην Αθήνα είναι η εφαρμογή των συμφωνηθέντων μετά και τα σαφή μηνύματα που έχει στείλει ο Ντομπρόβσκις πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Στις 12:00 θα συναντηθεί με τα προεδρεία των κοινοβουλευτικών Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου και Οικονομικών Υποθέσεων και με Διακομματική Αντιπροσωπεία της Βουλής.

Στις 15:30 θα συναντηθεί με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο.

Στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Β. Ντομπρόβσκις, στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την Τρίτη 27/10, ο κ. Ντομπρόβσκις θα συναντηθεί με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιάννη Στουρνάρα (ώρα 09.30).

Στη συνέχεια, ο Αντιπρόεδρος της ΕΕ, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Γιώργο Καμίνη, θα επισκεφθεί τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας INNOVATHENS, έργο που δημιουργήθηκε από πρωτοβουλία της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων και συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ (ώρα 10.45, Τεχνόπολης, Γκάζι).

Το πρόγραμμά του στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με συνάντηση που θα έχει με τους εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων.