Ο Κωνσταντίνος Τζούμας προκαλεί ξανά - Είπε σε δημοσιογράφο: «Άντε φύγε από εδώ ανόητη» (vid)

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας προκαλεί ξανά - Είπε σε δημοσιογράφο: «Άντε φύγε από εδώ ανόητη» (vid)

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας προσπάθησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις του πως «Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών» και το έκανε ακόμη χειρότερο...

Συνεχίζει να προκαλεί ο Κωνσταντίνος Τζούμας, μετά τη δήλωση που έκανε χθες και στην οποία είπε πως «οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών» αφήνοντας άφωνους τους παρουσιαστές στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Σήμερα το πρωί ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 και ήταν εξίσου εριστικός και προκλητικός.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει όσα δήλωσε χθες, υπογράμμισε: «Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω "κακό παιδί". Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω».

Τότε η Ηρώ Ράντου χαρακτήρισε κατάπτυστα τα όσα είπε, με τον ηθοποιό να της μιλάει υποτιμητικά, λέγοντας: «Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανίβαλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί, άντε φύγετε από εδώ ανόητη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ