Στ. Παναγιωτόπουλος: Ήθελα μία σεξουαλική διέγερση με την ανάρτηση βίντεο - Ζήτησα βοήθεια ψυχίατρου

Στ. Παναγιωτόπουλος: Ήθελα μία σεξουαλική διέγερση με την ανάρτηση βίντεο - Ζήτησα βοήθεια ψυχίατρου

Τι ισχυρίστηκε ο γνωστός παρουσιαστής στην απολογία του.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τα όσα ισχυρίστηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ενώπιον των Αρχών, σχετικά με τη δημοσίευση των ροζ βίντεο.

Ο παρουσιαστής αρνήθηκε τις κατηγορίες έτσι όπως του αποδόθηκαν, υποστήριξε ότι δεν είχε οικονομικό όφελος από τη δημοσίευση αυτών των βίντεο, ενώ δήλωσε ότι λυπάται και ντρέπεται γι’ αυτά που έγιναν και ζήτησε συγγνώμη. Ανέφερε, δε, ότι “αισθανόμουν ότι εκείνη την εποχή ήθελα μία σεξουαλική διέγερση με την ανάρτηση βίντεο” και πως μετά το 2019 ζήτησε τη βοήθεια ψυχιάτρου “και εκείνος μου εξήγησε ότι υπάρχει μία παρέκκλιση”.

Τα όσα φέρεται να είπε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην απολογία του, δημοσίευσε η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

“Ένιωθα μία διέγερση διαβάζοντας τα ηλεκτρονικά σχόλια στις αναρτήσεις”
“Δεν αποδέχομαι την κατηγορία, όπως ακριβώς μου αποδίδεται”, φέρεται να σημείωσε ο παρουσιαστής στην απολογία του και παραδέχτηκε ότι ο ίδιος τράβηξε τα δύο συγκεκριμένα βίντεο με την εγκαλούσα “με την συναίνεσή της”. Σε ερώτηση, εάν τα ανάρτησε ο ίδιος, απάντησε: “εγώ τα ανάρτησα μία φορά. Τα ανάρτησα στο… με το ψευδώνυμο… Ακριβώς δεν θυμάμαι, περίπου το 2015. Ήμασταν σε σχέση τότε”.

Ερωτηθείς εάν η γυναίκα γνώριζε ότι δημοσιεύτηκαν τα βίντεο, είπε: “δεν το ήξερε. Το έκανα εγώ. Αισθανόμουν ότι εκείνη την εποχή ήθελα μία σεξουαλική διέγερση με την ανάρτηση βίντεο. Δύο ανάρτησα με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Όλα τα βίντεο που αναρτήθηκαν ήταν το 2014-2015… Ένιωθα μία διέγερση διαβάζοντας τα ηλεκτρονικά σχόλια στις αναρτήσεις. Αυτή τη στιγμή που το σκέφτομαι πικραίνομαι πάρα πολύ και ντρέπομαι πάρα πολύ. Δεν είμαι αυτό το πράγμα, το οποίο έκανα εδώ. Είναι η αλήθεια. Δεν το λέω επειδή είμαι σε αυτή τη θέση. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν είμαι τέτοιο άτομο”.

Συνεχίζοντας, ο παρουσιαστής είπε: “Μας διέγειρε και τους δύο η ιδέα του βίντεο. Δέχθηκε κατευθείαν να κάνουμε το βίντεο, δεν ήξερε ότι θα το αναρτήσω, ούτε συμφώνησε ποτέ σε κάτι τέτοιο. Δεν χρειάστηκε να την πείσω. Φρόντισα να μην εμφανίζονται τα πρόσωπά μας… Εγώ δεν σκόπευα να το κυκλοφορήσω το βίντεο, όταν το έκανα”.

Ερωτηθείς το πώς έγιναν οι πρόσφατες αναρτήσεις, απάντησε: “Δεν έγιναν από εμένα. Όταν κατάλαβα το 2019 τι έκανα, έπειτα από καταγγελία από άλλη κοπέλα, τότε τα κατέβασα όλα. Τεχνικά δεν ξέρω πώς γίνεται η αντιγραφή, αλλά ξέρω ότι είναι δυνατόν ο οποιοσδήποτε να κάνει αντιγραφή του βίντεο. Μετά το 2019 ζήτησα τη βοήθεια ψυχιάτρου και εκείνος μου εξήγησε ότι υπάρχει μία παρέκκλιση. Ήταν ανεπίσημο. Δεν παρακολούθησα συνεδρίες. Δεν θα ήθελα να πω το όνομά του για να τον προστατεύσω από τη δημοσιότητα της υπόθεσης”.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι υπήρχε οικονομικό όφελος από τις αναρτήσεις: “Όχι δεν υπήρχε. Ούτε το site με πλήρωνε για να ανεβάσω βίντεο, ούτε υπήρχε αμοιβή ανάλογα με τις θεάσεις”. Καταλήγοντας, σημείωσε: “Λυπάμαι και ντρέπομαι γι’ αυτά που έγιναν και ζητώ ‘συγγνώμη’. Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου”.

Πηγή: enikos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ