Η Νικολέττα αποχωρεί από το Survivor και συγκινεί, ενώ το έπαθλο επικοινωνίας φέρνει δάκρυα

Η Νικολέττα αποχωρεί από το Survivor και συγκινεί, ενώ το έπαθλο επικοινωνίας φέρνει δάκρυα

Στην κορυφή βρίσκεται το Survivor, όπου το έπαθλο επικοινωνίας έφερε μεγάλη συγκίνηση στους παίκτες

Πολλά και ενδιαφέροντα συμβαίνουν στον… μαγικό κόσμο των reality shows. Το «Πάμε Δανάη!» συγκέντρωσε τα πιο «καυτά» στιγμιότυπα των ελληνικών reality και μας τα παρουσιάζει!

Στη θέση νούμερο 5 βρίσκεται η αποχώρηση της Νικολέττας από το Survivor, η οποία συγκίνησε με την ιστορία του χωρισμού των γονιών της που τη στιγμάτισε.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η συνέντευξη του Νίκου Μπάρτζη σε τηλεοπτική εκπομπή, που μίλησε για τη σχέση του με την Άννα Μαρία Βέλλη, τον Τζέιμς, αλλά και το ποια παίκτρια υποστηρίζει στο παιχνίδι.

Στη θέση νούμερο τρία η φήμη που κυκλοφορεί για Νίκο Μπάρτζη και Τζέιμς Καφετζή, οι οποίοι φαίνεται πως ετοιμάζονται για δική τους ταξιδιωτική εκπομπή, με δόσεις… reality!

Στο νούμερο δύο βρίσκεται το House Of Fame, όπου η Μαριάννα ζήτησε από τον Στέφανο να κρατήσουν απόσταση για να συγκεντρωθεί στο τραγούδι και εκείνος δήλωσε ανοιχτά ερωτευμένος κλαίγοντας.

Στην κορυφή βρίσκεται το Survivor, όπου το έπαθλο επικοινωνίας έφερε μεγάλη συγκίνηση στους παίκτες! Ο Μπόγδανος κατέρρευσε με τους γονείς του, ενώ η Ελένη μίλησε με το αγόρι της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ