Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτός είναι ο καλεσμένος που ήθελε διακαώς στην εκπομπή, αλλά του είπε «Όχι»

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτός είναι ο καλεσμένος που ήθελε διακαώς στην εκπομπή, αλλά του είπε «Όχι»

Δείτε ποιο κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις για νέα εκπομπή με τον γνωστό ηθοποιό (video)

Ύστερα από την ανακοίνωση του Σπύρου Παππαδόπουλου για το οριστικό τέλος της εκπομπής «Στην υγειά μας», ύστερα από 17 χρόνια, η ΕΡΤ φέρεται ανοιχτή σε νέες προτάσεις για εκπομπή με τον δημοφιλή ηθοποιό.

Το προηγούμενο διάστημα και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη συζητήσεις για το μέλλον της ιστορικής εκπομπής στον ΣΚΑΪ, δεν υπήρχε καμία συζήτηση με την ΕΡΤ για μεταφορά τού «Στην υγειά μας», καθώς η δημόσια τηλεόραση διαμήνυε ότι αναζητεί νέες ιδέες για μουσικές εκπομπές και talk shows.

«Στην υγειά μας» τέλος μετά από 17 χρόνια

Ο δίαυλος της επικοινωνίας ανάμεσα στην ΕΡΤ και στον Σπ. Παπαδόπουλο, όπως αναφέρει η Reallife, είναι ανοιχτός, καθώς η παραγωγός του Βίκυ Λάσκαρη είναι ήδη συμπαραγωγός της πρωινής εκπομπής «Από τις 6».

Για το τέλος του «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος λίγες μέρες μετά την ανακοίνωσή του για το τέλος της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά», αποκαλύπτει τον σημαντικό ρόλο που έπαιξαν στην ψυχολογία του τα γυρίσματα της εκπομπής όλα αυτά τα χρόνια. "Ξεσκάω στην εκπομπή, ήταν μια έξοδος για μένα αυτή την περίοδο" τόνισε.

"Δεν κουράζομαι ποτέ στη δουλειά. Η εκπομπή είναι δουλειά, αλλά εγώ διασκεδάζω. Είναι κάποιες φορές που δεν είναι τραγούδια που είναι τα αγαπημένα μου, να μην το παίξω υπεράνω. Εκεί, το βλέπουν και μου λένε Σπύρο δεν διασκέδασες. Όταν είναι τα τραγούδια αυτά που μου αρέσουν, μπορώ να κάνω πέντε ημέρες γύρισμα, τις ξεχνάω τις κάμερες" περιέγραψε μιλώντας στη νέα εκπομπή του Ιεροκλή Μιχαηλίδη.


"Δεν είμαι παρουσιαστής, ούτε έχω κάποιο ταλέντο ιδιαίτερο. Αυτό το πράγμα το γνωρίζω και γι'αυτό το κάνω" συμπλήρωσε.

"Ένας καλεσμένος που ήθελα πολύ στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», και δεν ήρθε, είναι ο Σταύρος Ξαρχάκος. Πολύ τον ήθελα. Του είπα κιόλας πως εάν έρθει να κάνουμε ένα διπλό αφιέρωμα, μετά θα μπορούσα να την σταματήσω, αλλά δεν θέλει ο άνθρωπος και το σέβομαι φυσικά. Σέβομαι όποιον δεν θέλει να έρθει γιατί καταλαβαίνω τη δυσκολία του να εμφανίζεσαι στην τηλεόραση. Εγώ δηλαδή δεν μπορώ καθόλου να με φωνάζουν στην τηλεόραση. Τους νιώθω τους ανθρώπους. Το θεωρώ όμως μεγάλη απώλεια" υπογράμμισε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
"Ο Μίκης Θεοδωράκης ήρθε τρεις φορές και ίσως στην πρώτη εκπομπή μαζί του δεν πίστευα αυτό που μου συμβαίνει" πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ