Αποκάλυψη: Τι τρώνε οι παίκτες του Survivor πριν από τα αγωνίσματα

Αποκάλυψη: Τι τρώνε οι παίκτες του Survivor πριν από τα αγωνίσματα

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η αποκάλυψη του fpress.gr , για τις λεπτομέρειες σχετικά με τη διατροφή των συμμετεχόντων, πριν από κάθε αγώνισμα.

Μπορεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, να βρίσκεται η επικείμενη διάλυση των ομάδων έτσι όπως τις έχουμε συνηθίσει έως σήμερα, αφού «Κόκκινοι» και «Μπλε» διαλύονται και οι ομάδες δημιουργούνται ξανά, όμως, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η αποκάλυψη του fpress.gr , για τις λεπτομέρειες σχετικά με τη διατροφή των συμμετεχόντων, πριν από κάθε αγώνισμα.

Οσοι παρακολουθούμε το συγκεκριμένο ριάλιτι, βλέπουμε και αναγνωρίζουμε ότι η πείνα είναι μία από τις πολλές δυσκολίες που οι παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά. Όπως διαπιστώνουμε η καρύδα έχει την τιμητική της στο καθημερινό διαιτολόγιο των παικτών, ενώ ανάλογη θέση καταλαμβάνει και το ρύζι που δίνεται από την παραγωγή μαζί με τις εβδομαδιαίες προμήθειες.

Η αλήθεια είναι ότι τα τρόφιμα τα οποία δίνονται στους συμμετέχοντες από την παραγωγή είναι πολύ λίγα και η ποσότητα που αντιστοιχεί στον καθένα είναι ελάχιστη. Ακόμη και αν κάποιες φορές καταφέρουν να ψαρέψουν ή να βρουν καρύδες και άλλα τροπικά φρούτα δεν καταφέρνουν να καλύψουν τις ιδιαιτέρως αυξημένες, λόγω της φύσης του ριάλιτι, ανάγκες τους.

Συνέπεια αυτού είναι να λαμβάνουν λιγότερες θερμίδες από αυτές που δαπανούν, χάνοντας με τον καιρό σωματικό βάρος αλλά και μυϊκή μάζα. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας, λίγο πριν από κάθε αγώνισμα, η παραγωγή δίνει σε κάθε παίκτη να καταναλώσει δύο μπανάνες και ένα από τα γνωστά ενεργειακά ποτά που περιέχουν υδατάνθρακες και ηλεκτρολύτες.

Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ