Η Φάρμα - Πάμε για πολλά ντεσιμπέλ: Δίδυμες χορεύτριες μπαίνουν στο παιχνίδι

Η Φάρμα - Πάμε για πολλά ντεσιμπέλ:  Δίδυμες χορεύτριες μπαίνουν στο παιχνίδι

Οι δίδυμες χορεύτριες που μπαίνουν στο σπίτι και θα προκαλέσουν αναταράξεις

Ακόμα μια έκπληξη περιμένει τους παίκτες της Φάρμας αφού θα δουν να μπαίνουν στο σπίτι οι δίδυμες χορεύτριες, Έλενα και Φένια Τσικιτίκου.

Η διπλή αυτή είσοδος στο σπίτι της Φάρμας αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις

Οι Έλενα και Φένια Τσικιτίκου, το πρωί της Παρασκευής σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Πρωινό συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό και όπως σχολίασαν και οι συντελεστές της παραγωγής, εκπέμπουν θετική ενέργεια.

Οι δίδυμες αδερφές, Φένια και Έλενα Τσικιτίκου είναι οι νέες παίκτριες του ριάλιτι και σύντομα θα εισβάλουν σε αυτό και θα χαρίσουν μια ξεχωριστή νότα.

Οι δύο τους μίλησαν στον “Πρω1νό” μέσω Skype και ενθουσίασαν με τη θετική τους ενέργεια, αλλά και την εξωτερική τους εμφάνιση Μάλιστα, δεν έλειψαν τα “πειράγματα” από τον Γιώργο Λιάγκα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

“Είμαστε επαγγελματίες χορεύτριες, δασκάλες χορού και γυμνάστριες. Έχουμε δική μας σχολή στη Νάουσα Ημαθίας. Λίγες ημέρες πριν είχαμε γενέθλια και κλείσαμε τα 33. Μπαίνουμε στη Φάρμα να τονώσουμε το διασκεδαστικό κλίμα. Γνωρίζουμε από δουλείες της Φάρμας. Είμαστε πολύ εργατικές. Είναι δύσκολο να κρίνουμε τους παίκτες με βάση όσα βλέπουμε… Μέσα στα αθλήματα υπάρχει και ο παράγοντας τύχη”, ανέφεραν μεταξύ άλλων η Φένια και Έλενα Τσικιτίκου.

Όσο για την προσωπική τους ζωή, η Έλενα ανέφερε πως έχει μια μακροχρόνια σχέση και η Φένια ότι είναι ελεύθερη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ