Φάρμα-Σύζυγος Φραγκάγκη: Η Μαρία δεν ξέρει να κόβει ξύλα, ούτε από αγροτικές δουλειές

Φάρμα-Σύζυγος Φραγκάγκη: Η Μαρία δεν ξέρει να κόβει ξύλα, ούτε από αγροτικές δουλειές

Tόνισε ότι την απόφαση να μπει στην φάρμα η Μαρία την πήρε πρώτα ο γιος τους, Νικόλας, μετά από οικογενειακό συμβούλιο.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο Νίκος Μάρκογλου, ραδιοφωνικός παραγωγός, DJ και σύζυγος της γνωστής δημοσιογράφου και ραδιοφωνικής παραγωγού, Μαρίας Φραγκάκη, για την απόφασή της να μπει στη Φάρμα.

«Δεν την έχουμε δει πολύ ώρα ακόμα. Στη Φάρμα θα δούμε μια Μαρία να τραγουδάει, να γελάει να είναι μέσα σε όλα», είπε ο Νίκος Μάρκογλου, ενώ τόνισε ότι την απόφαση να μπει στην φάρμα η Μαρία την πηρέ πρώτα ο γιος τους, Νικόλας, μετά από οικογενειακό συμβούλιο.

«Όταν ο γιος μας είδε την Μαρία στην τηλεόραση χάρηκε και είπε ότι θέλει να τη δει να αγωνίζεται. Ο Νικόλας έβγαλε αρχικά μια στεναχώρια, επειδή η μαμά του λείπει, αλλά μόλις την είδε στην τηλεόραση του έφυγε», εξήγησε ο ίδιος για το πώς αντιμετωπίζει ο γιος τους το ότι η μαμά του είναι μακριά του, ενώ πρόσθεσε ότι λόγω καραντίνας είναι τις περισσότερες ώρες σπίτι μαζί με τον Νικόλα, ενώ τώρα που λείπει η Μαρία έχει βοήθεια και από τις γιαγιάδες του παιδιού.

«Πρώτα σκεφτήκαμε τι θα πει ο γιος μας για τη Φάρμα, πόσο θα του λείψει η Μαρία, και μετά είδαμε το οικονομικό κομμάτι, το οποίο είναι σημαντικό και αυτό», σημείωσε ο Νίκος Μάρκογλου, ενώ είπε ότι «βλέπει» τη Μαρία στην τετράδα της Φάρμας.

«Το μόνο κακό είναι ότι η Μαρία δεν ξέρει να κόβει ξύλα, ούτε να κάνει αγροτικές δουλειές», ανέφερε ακόμα ο ίδιος γελώντας, ενώ πρόσθεσε ότι Ντούπης και Τζώρτζογλου είναι κατά τη γνώμη του τα μεγάλα φαβορί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ