Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με 850 ευρώ

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με 850 ευρώ
Oνειρο για λίγους αποτελεί η αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου, αφού τα έξοδα συντήρησης του (βενζίνη, τέλη κυκλοφορίας, τεκμήρια, συντήρηση), καθιστά απαγορευτική την απόκτηση του. Ετσι οι περισσότεροι πλέον στρέφονται στην αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.


Στην αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων υπάρχουν πολλές οικονομικές επιλογές που εξυπηρετούν μια μεγάλη μερίδα αγοραστών, οι οποίοι με λίγα σχετικά χρήματα αναζητούν κυρίως μικρά και μικρομεσαία αυτοκίνητα λίγων ετών.

Μέσα από την γνωστή ιστοσελίδα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων car.gr αναζητήσαμε τα οικονομικότερα αυτοκίνητα των τελευταίων 14 ετών (2000-2014).

Επιπλέον περιορίσαμε την έρευνά μας στα μεταχειρισμένα αμάξια που πωλούνται αυτή τη στιγμή στην αγορά με ανώτερη τιμή τις 3500€.

Από την έρευνα προέκυψε, ότι το φθηνότερο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που πωλείται στην αγορά είναι ένα Lancia Lybra του 2000, το οποίο ο ιδιοκτήτης του το πουλάει στην τιμή των 850€.

Τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι 1400 με 1600 κυβικά και ως επί το πλείστον είναι μοντέλα του 2000 και του 2001. Περιορίζοντας την έρευνα στα μοντέλα του 2014, βρήκαμε ότι σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν μόλις τέσσερα αυτοκίνητα.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:Τα 196 μοντέλα ΙΧ που δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας (λίστα)